A Comedy central szórakoztató tv-csatorna műsora

A comedy central műsorán a héten láthatja például a Spongyabob Kockanadrág című rajzfilmet. A Spongyabob Kockanadrág (más néven egyszerűen Spongyabob) amerikai animációs vígjátéksorozat, amelyet Stephen Hillenburg tengerész/tanár és animátor készített a Nickelodeon számára. A sorozat a címszereplő és vízi barátai kalandjait mutatja be a kitalált víz alatti városban.

[wp_ad_camp_1]

Comedy central műsora megtekinthető teljes egészében a musor.tv weboldalon tehát érdemes ide látogatni. Az ötödik leghosszabb ideje futó amerikai animációs sorozat népszerűsége miatt média franchise lett. Ez a legmagasabb besorolású sorozat, amelyet a Nickelodeon sugárzott. A média franchise több mint 13 milliárd dolláros árbevételt hozott a Nickelodeon számára. A sorozat több ötlete a The Intertidal Zone című kiadványból származik, egy kiadatlan ismeretterjesztő könyvből, amelyet Hillenburg 1989-ben készített, hogy tanítsa hallgatóit a tenger alatti életre. A Spongyabob Kockanadrágot televíziós sorozattá kezdték fejleszteni 1996-ban, a Rocko Modern Életének törlését követően, 1997-ben pedig egy hétperces epizódot indítottak a Nickelodeonon.

A Nickelodeon az Egyesült Államokban 1999. május 1-jén tartott előzetest, miután az 1999-es Kids ‘Choice Awards-ot sugározta. A sorozat hivatalos bemutatója 1999. július 17-én volt. A bemutató óta világszerte jobbnál jobb elismeréseket kapott, és a második évadra óriási népszerűségre tett szert. Egy játékfilm, a Spongyabob Kockanadrág film 2004. november 19-én jelent meg a mozikban. A második filmadaptáció, a Spongyabob film: Spongya a vízből következett 2015. február 6-án. A Comedy central műsorán minden nap megnézheti a vígjátéksorozatot. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a musor.tv weboldalt.