Fedezd fel a radiesztézia erejét Te is!

A földsugárzások mérése, avagy a radiesztézia, nagyon fontos lehet saját életünk jobbá tétele szempontjából is, hiszen egy olyan erőről van szó, mely mindenre kihatással van, mely befolyásolja mindennapi életünket. Tudni kell, hogy Földünk szüntelenül bocsát ki kisebb vagy nagyobb intenzitású különféle töltetű sugárzásokat. Földi életünk ebben a sugárzó térben fejlődött ki és fejlődik ma is tovább, fejlődik a jövőben is.

[wp_ad_camp_1]

A radisztézia felfedheti a betegségek kiváltó okát, hiszen tapasztalatok szerint sok esetben a betegségek nyolcvan százaléka összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. A károsító hatás napi négy órás folyamatos sugárzási sávban való tartózkodás eredményeként érezhető. Ez pedig azt jelenti, hogy akár négy év alatt figyelmeztető jelek, és szervi panaszok alakulhatnak ki, amíg nyolc év alatt már akár súlyosabb betegségek is. Tudni kell, hogy a sávok keresztezési pontjai intenzívebben károsítanak, akár egy hónap alatt is kifejlődhetnek daganatos betegségek.

A radisztézia éppen azért olyan fontos, hogy felmérje ezt a sávot, hogy segítsen elkerülni az életünket rontó negatív rezgéseket, hiszen a káros sugárzásban huzamosabb időt eltöltő személyiség védelmi rendszere leromlik. Ennek a bomlásnak pedig súlyos következménye az, hogy a szervezet bioenergia szintje lecsökken. A folyamatos energiahiány miatt pedig a belső elválasztású mirigy is megsérül, amit megbetegedéssel jelez a szervezet.

A sugárzás negatív megnyilvánulásai között meg kell említeni az állandó gyengeséget felkeléskor, az álmatlanságot, a gyakori fejfájást, az idegességet és ingerültséget, a reumás fájdalmakat, de az emésztőrendszeri zavarokat is, és általában a nem múló krónikus panaszokat is ide sorolhatjuk. A radisztézia tehát nagyon fontos, hiszen általa máris felmérhető, hogy honnan is ered a káros energia, hogy mi okozhatja a bajt, és azt mikén lehet elkerülni.