Előzze meg a dugulást!

Annak érdekében, hogy ne kelljen a makacs dugulásokkal megküzdenie, a legjobb, ha azokat még csírájában elfolytja, avagy megelőzi a dugulások kialakulását, ami a legtöbb esetben csak egy kis odafigyelést igényel.

[wp_ad_camp_1]

A dugulás a mosogató lefolyó rendszerébe könnyedén kialakulhat, de hogy a profi duguláselhárítás VIII. kerület városrészen ne legyen szükséges, öntsön havonta egy fazék lobogásban lévő forróvizet a lefolyóba, és ne féljen, a PVC cső bírni fogja. Amit még megtehet, hogy apró lyukú műanyagszűrőt csak indokolt esetben használ, mert jelentősen csökkenti a víz áramlását és így a lefolyónk öntisztító képességét is.

A duguláselhárítás VIII. kerületben elkerülhető lehet akkor is, ha a lefolyótisztítóból a gél állagút vásárolja meg, és ha lehet enzimeset, környezetbarátot választ, mivel ezeket a szereket jobb ha csak prevenciós célzattal önti a lefolyóba, méghozzá havonta maximum három decit.

Arra is ügyeljen, hogy a hosszú szőrű házi kedvencei szőrzetét a fürdés előtt alaposan kefélje  ki, és használjon ilyenkor szűrőt a kádban. A padlóösszefolyónkat pedig három havonta mindenképp tisztítsa ki.

Ha mindenre figyelt, de mégis kialakult az a fránya dugulás, akkor hívja a duguláselhárítás VIII. kerületi csapatát, akik gyors és hatékony segítséget nyújtanak!