ELF olajok az autó számára

Az ELF olajok nagy szolgálatot képesek tenni az autósok számára. Lentebb részletezzük mit érdemes tudni a márkáról, valamint a termékekről.

[wp_ad_camp_1]

A minőségi ELF olajok egyre népszerűbbek a piacon. A márka története egészen 1939-ig nyúlik vissza. Eleinte francia állami tulajdon volt, azonban magánkézbe került 1994-ben. Az évezred fordulón pedig egybe olvadt a TOTAL-lal. Az ELF termékei modern fejlesztőlaboratóriumokban korszerű technológia által vannak kifejlesztve, valamint legyártva. Ennek tudatában nem csoda, hogy a világ élvonalába tartozik vegyszergyártás terén. Több, mint 130 országban van és közel 100 ezer alkalmazottnak biztosít munkát. Az ELF márka a sebességváltó olaj és a motorolaj gyártása mellett az olajipar minden fázisának részese, beleértve a nyersolaj és a földgázkutatást és -gyártást, gázértékesítést, a kőolajtermékek elszállítását, finomítását, valamint értékesítését, valamint nemzetközi nyersolaj- és kőolajtermék- kereskedelmet. Továbbá kezdeményezéseivel igyekszik elérni, hogy az emberiség energiaigényét fenntartható módon elégítse ki. Az ELF a világ negyedik legnagyobb gáz- és olajipari vállalata

Az ELF motorolajokat és sebességváltó olajokat Ön is megvásárolhatja kedvezményes árakon az alkatresz.hu weboldalon. Ha bizonytalan döntésében, akkor a feltüntetett telefonszámon segítséget kérhet közvetlenül a webáruház munkatársaitól. Ha bővebb információkra van szüksége és szeretne többet megtudni a márkáról, valamint az általuk gyártott termékekről, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba. Az ELF termékek még sokáig szolgálják majd Önt és gépjárművét, ha ezt a minőségi márkát választja. Az Ön autója is a legjobbat érdemli. Látogasson el még ma az alkatreszek.hu webáruházba!