Dugulás svájci frank alapon

A filmekben nagyon gyakran láthatjuk, hogy a főszereplők, bűnözök úgy igyekeznek megszabadulni terhelő bizonyítékoktól, dolgoktól, hogy a WC csészébe dobják őket és lehúzzák azt. Viszont az esetek nagy részében ennek dugulás lesz a vége.

[wp_ad_camp_1]

A dugulás kapcsán bővebb információkat ide klikkelve talál! Nagyon sok beszámoló született már annak kapcsán, hogy a duguláshoz kiérkező vízvezetékszerelők milyen megdöbbentő dolgokat találtak a lefolyócsőben. Sajnos nagyon sok ember úgy véli, hogy bizonyos tárgyak, ételmaradékok eltüntetésére a legegyszerűbb módszer a WC-ben való lehúzás. Viszont ezt nem lehet a végtelenségekig művelni, ugyanis idővel elkerülhetetlenné válik a dugulás. A WC nem szemetes, így nem lehet büntetlenül beleszórni akármit. Az az igazán kellemetlen, amikor ki kell hívni a szakembert, aki aztán rátalál a probléma okozójára, ami lehet akár ételmaradék, tisztasági betétek, játék dinoszauruszok, pelenkák, kendők, ruhák és még hosszan lehetne sorolni mi minden kerül a WC-be, aminek egyáltalán nem ott lenne a helye. Olykor viszont egészen megdöbbentő dolgok kerülnek elő a vezetékekből.

Svájcban történt az eset, ami a BBC és Bloomberg figyelmét is felkeltette. 2017-ben Genfben valaki ötszáz eurót aprított fel és próbált meg lehúzni egy bank és pár helyi étterem WC-jén. A lehúzott pénzt a lefolyók nem tudták továbbítani. Állítólag az éttermek és a bank több ezer frankot költöttek a bankjegyek által okozott probléma megszüntetésére. Az a mai napig nem tisztázott, hogy ki volt a titokzatos elkövető, továbbá azt sem lehet tudni, hogy mi motiválta a pénz WC-be szórására. Az eset tanulsága, hogy semmiképp nem szabad olyan dolgokat dobálni a WC-be, amik nem odavalók. Különben szembesülnünk kell a kellemetlen következményekkel.