Cry Babies – könnyes baba Magic Tears Fantasy meglepetés házikó

A gyerekek által rajongott Cry Babies legújabb kollekciója megérkezett a boltokba, webáruházakba! Ebben a különleges világban számtalan szeretnivaló karakter volt található eddig is, azonban most újabb bájos karakterrel bővült a kollekció!

[wp_ad_camp_1]

Cry Babies – könnyes baba Magic Tears Fantasy meglepetés házikó – Ha különleges ajándékot szán gyermekének, akkor mindenképp a Cry Babies – könnyes baba Magic Tears Fantasy meglepetés házikó ajándékszettel érdemes meglepni. Ezeknek a babáknak a különlegessége, hogy könnyeket ejtenek. Ehhez a babákat vízzel kell feltölteni. A színes házikókban nagyon édes, állati motívumos pizsamákban lévő babák találhatók, melyekhez egy aranyos kiegészítő is tartozik, az azonban titok, hogy melyik kisállatka, ezt csak a felbontást követően tudja meg a gyerek. A valósághű sírásnak köszönhetően a játékélmény tovább növelhető. Ebben a különleges világban megtalálható minden, ami a játékot teljessé teszi. Ha nem szeretné a megszokott babákkal meglepni kislányát, akkor érdemes egy ilyen különlegességet megvásárolni, melynek köszönhetően gyermeke kiválóan fog szórakozni!

A meglepetés csomag ideális ajándék bármilyen alkalomra! A gyerek kiválóan el tud játszani egyedül, ugyanakkor kis barátait is bevonhatja a játékba, melynek köszönhetően még jobb lesz a hangulat. Még jobb, ha a Cry Babies játék sorozat más tagjai is megvannak. Vásárolja meg a Cry Babies – könnyes baba Magic Tears Fantasy meglepetés házikó ajándékszettet kislányának, unokájának, unokahúgának! Biztosan nagy lesz az öröm. A játék kiváló minőségű és három éves kortól ajánlott gyermekek számára! Ha szeretne különleges ajándékot adni gyermekének, akkor mindenképp érdemes a Cry Babies – könnyes baba Magic Tears Fantasy meglepetés házikó ajándékszettet választani, melyet a jatek-webaruhaz.hu weboldalról tud megrendelni!