Céges ajándékok széles tárháza

A céges ajándékokkal a cég az ügyfeleit jutalmazza hűségükért. Számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy ügyfeleink megörvendeztessük reklám ajándékokkal.

[wp_ad_camp_1]

Céges ajándék egy kedves gesztus a cég részéről. Ahhoz, hogy valóban hasznos ajándékot tudjon adni az ügyfeleknek, pár szempontot érdemes szem előtt tartani. Először is nagyon fontos, hogy az ajándékozott valóban hasznát vegye az ajándéknak. Ez azt jelenti, hogy aki kapja az ajándékot, az lehetőleg minél többször hasznát vegye. Egy felmérés szerint körülbelül 1-3 évig tartják meg az ügyfelek ezeket az ajándékokat. Ez azért nagyszerű hír, mert ez idő alatt az ügyfél tudatában ott van a cég neve, logója. Éppen ezért érdemes időtálló, hasznos termékeket választani. Ha az ajándékozott nem használja a terméket, hanem a szekrény legmélyén tárolja, akkor gyakorlatilag semmi értelme nem volt az ajándéknak. Talán mondanunk sem kell, hogy érdemes olyan ajándékokat adni, amik valamiképp kötődnek a céghez. Például egy kávét forgalmazó cég adhat ajándékba bögréket.

A legnépszerűbb megoldások közt a tollat, a pendrive-ot, a jegyzettömböt és a bögrét említhetjük. Ezek mind olyan használati tárgyak, amiket napi szinten használhat a megajándékozott. Ha még mindig nincs ötlete vagy szüksége lenne még egy kis inspirációra, akkor azt javasoljuk látogasson el az adathordozok.hu webáruházba és tekintse meg a termékpalettát. A termékek jó részére akár gravíroztathat is, így a terméken szerepelhet a cég neve vagy akár az Ön neve és elérhetősége. Sok esetben nem a drága ajándék a jó ajándék és ez a céges ajándékokra is igaz, ezt ne feledje. Tekintse meg a termékpalettát és válassza ki az Ön által legjobbnak ítélt céges ajándéktárgyakat! Ha elérhetőségre van szüksége, azt a webáruházban feltüntetve megtalálja.