Azonnali implantátum kedvező áron

A Svájcban működő IHDE Fogászat 2014-ben volt 6 éves. Ezeket a fogászati termékeket közel 50 országban forgalmazzák, és több mint egymillió implantátumot értékesítenek, így rengeteg ember életminőségét tudják ezekkel javítani.

[wp_ad_camp_1]

Azonnali implantátum igényelhető igen kedvezményes áron a fog-ma.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk, ha ön is kipróbálná fog implantátumunkat. Ha minket választ garantáltan nem fog majd csalódni a beavatkozás minőségében, hiszen az implantátum hatékonysága azonnal észrevehető és érezhető lesz. Az IHDE-re rögzített protézisek és fogászati implantátumok teljes terhelhetőséget és tökéletes rágási funkciót biztosítanak méghozzá azonnal, és még azok a betegek is kaphatnak ilyen fogászati implantátumokat és rögzített pótlást akiket a fogorvosok elutasítanak. A beavatkozáshoz nincs szükség csontszövetekre ez pedig nagyban csökkenti az árakat. IHDE fogászati implantátumokat közel 20 éve fejlesztik, hogy radikálisan csökkentsék a kezelési időt. A fogászati és szájsebészeti beavatkozásokon jelentősen támaszkodnak az azonnali terhelés módszerére, amelyet hosszú ideje elismernek és alkalmaznak a traumatológiában.

Implantátum
Implantátum

Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk az implantátumokról, azok előnyeiről, az árakról vagy a beavatkozás menetéről, akkor ezeket a kérdéseket bátran felteheti nekünk csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 20 321 5857 telefonszámon és kollégáink minden kedves érdeklődő kérdésére szívesen válaszolnak majd. Ha bővebb leírást és további információkat olvasna az implantátumokról, vagy megtekintené az árakat, akkor természetesen erre is van lehetősége, csak keresse fel bátran weboldalunkat a fog-ma.hu-t és itt mindent megtudhat majd erről a témáról.