Minőségi svédpadló kedvezményesen elvihető!

Ha ön is éppen padlót szeretne cserélni otthonában, akkor ne habozzon, forduljon hozzánk hiszen nálunk kifogástalan minőségű tömörfa svédpadlót rendelhet  bármilyen árnyalatban és méretben, ráadásul ha minket választ akkor a kiszállítás is villámgyors lesz majd.

[wp_ad_camp_1]

Svédpadló kapható nagyon alacsony áron a woodland.hu weboldalon, ezért ha ön is minőségi tömörfa svédpadlót keres, akkor nem kell messzire mennie, hiszen itt többféle svédpadló árnyalat és méret között válogathat majd. A tömörfa svédpadló egyetlen egy anyagból készül, egyes szálait körben nútféderes módon készítjük el, ezzel pedig biztosítjuk, hogy az elemek egymás mellé, illetve egymás után esztétikusan feküdhessenek. Azért, hogy elkerüljük a különböző szintkülönbségek a svédpadlónak hosszanti-, és keresztirányú fózt is biztosítunk. Ha szeretné inkább a fóz nélküli verziót, Akkor azt javasoljuk, hogy a padló lerakása után, csiszolja át az egész felületet, a csiszolás után pedig jöhet majd a lezárás. A svédpadló lezárása olajosan, waxosan, és lakkal is lehetséges.

Amennyiben bármi kérdése lenne a svédpadlókkal, a kiszállítással vagy a méretekkel kapcsolatban, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő  ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 457 4428 telefonszámot tárcsázva, vagy akár e-mailben is felveheti velünk a kapcsolatot, csak küldjön emailt a woodland@invitel.hu címre itt pedig egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Weboldalunkon megtekintheti a gyakran ismételt kérdéseket is így többet tudhat meg a rendelésről. További részletekért és információkért mindenképpen látogassa fel a woodland.hu weboldalt és itt megtalálhatja majd a teljes svédpadló készletet is az árakkal, a padlók méreteivel és az illusztrációkkal együtt, ráadásul nálunk megtekintheti majd a teljes képgalériát is.