Autóklíma újra töltés kedvező feltételekkel

A nyáron a hosszabb utak esetén szinte már elviselhetetlen az utazás, ha nem rendelkezünk klímaberendezéssel vagy esetleg a meglévő nincs megfelelően karbantartva. A Kovács autóház különböző akciókat kínál!

[wp_ad_camp_1]

Autóklíma töltése és tisztítása, vagy is az utastér légkondicionálására szolgáló rendszerét legalább évente kétszer le kell ellenőriztetni, és mindig karban kell tartani, ahhoz, hogy zavartalanul tudjuk használni. A legjobb, ha ezekre az ellenőrzésekre tavasszal és őszes kerítünk sort. Az autóklíma berendezést évente ajánlott feltöltetni, így tudjuk szakszerűen használni. A szervizünkben magasan szakképzet munkatársaink állnak rendelkezésére. Ha nem szeretne lemaradni az akcióinkról, akkor legjobb, ha feliratkozik a hírlevél szolgálatunkra, melyben mindig az első között értesítjük az aktuális kedvezményekről. A szervizünk nagyon kedvező áron kínálja a szolgáltatásait, melyeket minimális idő alatt végeznek el. Az autóklíma feltöltése általában egy órát vesz igénybe.

A várakozás ideje alatt, megpihenhet az internet kávézónkban, ahol kedves kiszolgálásban részesülhet, illetve szétnézhet az üzletünkben, ahol minden szükséges alkatrészt és kiegészítőt megtalál a járművéhez. A szervizben mindig előre egyeztetett időpont alapján várjuk az ügyfeleket, így nem kell attól tartani, hogy hosszas várakozásra érkezünk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a www.ka-autoszerviz.hu honlapjára kattintva, ahol minden további információt megtalálhat. Időpont előre egyeztetés érdekében hívjon bennünket a +36 62 554 013-as telefonszámon, illetve e-mailt is írhat a szerviz@kovacsauto.hu címre. Forduljon hozzánk bizalommal, mi garantáltan minőségi munkában részesítjük!