Tanulságos mesék – Holló és a róka diafilm

Ma már a 21. században a gyerekeknek teljesen természetes, ha mesét vagy rajzfilmeket nézhetnek, hiszen számtalan televíziós csatorna található ahol egész napos gyerekműsorokat nézhetnek.

Holló és a róka diafilm kedvező áron megvásárolható a www.jatek-webaruhaz.hu oldalára látogatva. A kínálatunkban számos régi tanulságos mesét talál, melyek által megtanulhatják a gyerekek a tettek súlyát, hogy mindig igazat mondjanak, és, hogy jó tett, helyében mindig jót várj. A halló és a róka meséje különösképpen tanulságos és arra tanítja meg a kicsiket, hogy nem szabad kapzsinak és túlságosan jóhiszeműnek lenni, hiszen annak jó vége nem lehet. A diafilm varázsa abban rejlik, hogy mindig képeket láthatunk, melyek alatt ott található a szöveg. Ezzel még jobban leköthetjük a figyelmüket, hiszen vagy felolvassuk a mesét, illetve ha már nagyobbacskák, akkor saját maguk is gyakorolhatják az olvasást. Ráadásul azzal, hogy saját maguk olvassák fel, sokkal több részlet rögzül bennük a meséből.

Ennek a mesének a története, mint ahogy a cím is mondja egy hollóról és egy rókáról szó.  A holló csőrében volt egy jó nagy darab sajt, melyet a róka kiszagolt. A csalafinta róka koma, addig kedveskedett a hollónak, hogy neki van a legszebb hangja, és éneklejen még a balga jószág rákezdett. A sajt kipottyant a csőréből a róka pedig elfutott vele. Amennyiben felkeltettük az érdeklődőst, akkor nézzen be hozzánk és válogasson kedvére és igénye szerint a széles kínálatunkból. További elérhetőségeink +36 70 93 33 708, +36 70 64 96 396-os telefonszámokon, illetve az info@jatek-webaruhaz.hu email címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk garantáltan megtalálja azt amire szüksége van és a minőségben sem fog csalódni. Várjuk sok szeretettel!