Arab nyelvoktatás az Up2You Nyelviskolában

Az arab nyelv tanulásra jóval kevesebb lehetőség van hazánkban, mint például az angol vagy a német nyelv tanulásra. Ugyanakkor nem lehetetlen elsajátítani a nyelvet, hiszen erre lehetőséged van az Up2You Nyelviskolában is!

Arab nyelvoktatás nagy segítséget jelent, ha nem szeretnél autodidakta módon tanulni, tartván attól, hogy valamit esetleg rosszul jegyzel meg vagy nem tudod hogyan kezdj bele a tanulásba. Az arab nem könnyű nyelv, azonban nem is lehetetlen megtanulni, csak meg kell találni benne a logikát. Az arab hazánkban ritka nyelv és az üzleti életben is inkább az angolt vagy a németet szokás használni, ugyanakkor a világ ötödik leggyakrabban beszélt nyelve az arab. Emellett húsz ország hivatalos nyelve és több, mint háromszáz millió ember vallja anyanyelvének. A Korán arabul íródott, illetve az iszlám vallás nyelve is az arab, ezért gyakorlatilag az egész muszlim világ ezt a nyelvet beszéli. A muszlim többségű országokban is arabul imádkoznak, még ha a hivatalos nyelv nem is az arab, például Törökország vagy Malajzia. Az arab nyelv nagyon hasznos az üzleti életben, újságírás és külföldi hírszerzés terén ténykedők esetében.

A fordítók nagyon jól járnak, ha beszélik az arab nyelvet, hiszen egy arab tolmács és fordító sokkal magasabb áron dolgozik, mint például egy angol fordító. Ha szeretnéd elsajátítani az arab nyelvet, akkor érdemes az Up2You Nyelviskolában tanulnod, ahol rugalmas időbeosztásban tudsz haladni, úgy ahogy az neked megfelel. Annyi gyakorlást biztosít számodra tanárod, amennyire szükséged van, hogy a szóbeli és az írásbeli készségeid is fejlődni tudjanak. A havi óraszámot te tudod megválasztani. Érdemes tudnod, hogy minél többet tanulsz, annál kedvezőbb lesz az óradíjad. Bővebb információkat az up2you.hu weboldalon találsz!