Ajándék széles kínálatban online

Az emberek nem szeretik, ha döntéseket kell hozniuk, ezért ne válasszanak olyan ajándékot, amely erre kényszeríti őket. Amikor vásárol valakinek ajándékkártyát, problémát okoz neki azzal, hogy a döntési terhet rájuk hárítja. Adjon készpénzt, ha kell. „Több pénz, több probléma”, persze, de a legtöbb ember inkább a problémák rugalmasságát részesíti előnyben, mint a döntést.

Ajándék széles kínálatban várja a lovenir.hu weboldalon, tehát nem kell mást tennie, mint ide kattintani, ha ön is meglepné valamivel szeretteit. Ha masszázst vagy főzési leckét ajándékoz, akkor azt is ütemezze. Jobb, mintha a kártyája hónapokig a címzett pénztárcájában ül, és bámulja ezeket. Amikor meglátják, nem gondolnak bele: „Ó, igen, valaki olyan nagylelkű volt, hogy ezzel megajándékozott.” Azt gondolják: „Uh, igaz. Fel kell használnom ezt, mielőtt még lejár.” Az ajándékokban hozott döntéseink általában önzők. Szeretnénk azt a dicsőséget, hogy nagyszerű ajándékozók legyünk, ezért maximális erőfeszítéssel vásárolunk ajándékokat. Vegyük például a gyönyörű virágokat. A probléma az, hogy a virág elhalványul, és a címzettnek csak a hervadt virág marad. Hogy önzetlenek legyünk, az ajándékok kiválasztásának jobb stratégiája az, ha tartós ajándékokat vásárolunk.

Például növényeket. Lehet, hogy kevésbé szebb mint egy virágcsokor, de mindig Tanulmányok kimutatták, hogy felülmúlják a mutatós ajándék egyszeri sikerét. Ne mondja, hogy „Nincs szükségem semmire”. Ha tényleg nem akar ajándékot, mondja azt: „Kérlek, ne ajándékozz meg semmivel”. Ellenkező esetben gondolja át, és mondja el nekik, hogy mit szeretne. Ha elmondja másoknak mit szeretne, akkor garantáltan olyan ajándékot kap, ami tetszeni fog önnek. További információkért és a teljes kínálatért nézzen be a lovenir.hu weboldalra.