Acrylgel kínálat számos minőségi termékkel

Az akril köröm a műköröm egyik legrégebbi formája. Gyakran kérdezik tőlünk: „Mit jelent az akril?” Az akril jelentése abból a receptből származik, amely lehetővé teszi az akril körömhosszabbítást. Maga az „akril” szó is leíró szó, bizonyos anyagokra utal, amelyeket mesterségesen készítenek, hogy utánozzanak egy természetes anyagot.

Acrylgel kínálat várja önt is a marilynails.hu weboldalon a legszebb darabokkal és a legalacsonyabb árakkal ezért megéri benézni hozzánk.  Az „akril” lényegében egyfajta műanyag. A kémia nyelvén: az akril körmök polimetil-metakrilát és etil-metakrilát keveréke. Előbbi polimer por, utóbbi folyékony monomer. A zselés körömhosszabbításokkal ellentétben, amelyek megkeményedéséhez és megkötéséhez UV fény szükséges, a vegyszer, vagyis az akril körmök formulája körülbelül 20-30 másodperces levegővel való érintkezés után megkeményedik. Az akril hosszabbítók kikeményedési folyamata ezután további 15 percig tarthat. Az akril körmök erősek és tartósak, és hosszú élettartamukról ismertek. Az akril körmök akár egy hónapig vagy négy hétig is kitartanak a felhelyezés után; az eltávolítási folyamat nagyon egyszerű és egyértelmű. Az akril körömhosszabbítás a zselés köröm olcsóbb alternatívája is.

Kylie Jenner és Gigi Hadid is gyakran hordanak akril körömhosszabbítást. Könnyűnek tűnhet az akril körmök felhordása, különösen egy képzett körömtechnikus megfigyelése után. De nagyon nehéz lehet egyedül megtenni. Sok időre és türelemre lesz szükség ahhoz, hogy megtanulják, hogyan kell az akrilt megfelelően és tökéletesen felvinni saját körmére. Szüksége lesz egy akril köröm készletre is. További részletekért és acrylgel kínálatért nézzen be még ma a marilynails.hu weboldalra ahol legjobb termékeinket találhatja meg folyamatos akciókkal.