Megbízható Leucin termékek jó áron!

A Leucin, a leggyakoribb fehérjék hidrolízisével nyerhető aminosav. Az első felfedezett aminosavak között (1819), az izomrostokban és a gyapjúban, nagy arányban (körülbelül 15 százalék) van jelen a hemoglobinban (a vörösvértestek oxigénszállító pigmentje), és egyike a sok esszenciális aminosavaknak.

Leucin termékek megrendelhetőek a vitaminstore.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk és tekintse meg a legjobb készítményeinket amelyeket kedvező áron megtekinthet. A növényekben és mikroorganizmusokban piroszőlősavból (a szénhidrátok lebontásának terméke) szintetizálják. A leucin egyike a kilenc esszenciális aminosavnak az emberben (ételből származik), a leucin fontos a fehérjeszintézisben és számos anyagcsere-funkcióban. A leucin hozzájárul a vércukorszint szabályozásához, valamint más haszna is van: izom- és csontszövet növekedése és helyreállítása; növekedési hormon termelés; és a sebgyógyulásban is részt vesz. A leucin emellett megakadályozza az izomfehérjék lebomlását trauma vagy súlyos stressz után, és előnyös lehet a fenilketonuriában szenvedők számára. A leucin számos élelmiszerben megtalálható, és ennek hiánya ritka. A leucin és az izoleucin az emberi szervezetben természetesen megtalálható 20 aminosav közé tartozik. Szerkezetükben nagyon hasonlóak, de kis különbségek vannak, amelyek megváltoztatják fiziológiai tulajdonságaikat.

Mindkét aminosav nem poláris és alifás, és négy szénatomos oldallánca van, amely az alap aminosavszerkezetből származik. A leucin emellett növeli az inzulin szintjét a vérben, ami hasonló hatást fejt ki az izomszövetben lévő fehérjékre. A leucin a vércukorszint szabályozásában is fontos, mivel a glükoneogenezis (a glükóz nem szénhidrátokból történő szintézise) forrásaként működik a májban. Ez segíti a test és az izmok gyógyulását. További részletekért és leucin készítményekért nézzen be a vitaminstore.hu weboldalra.