A vírusos szemölcs lézeres eltávolítása

Élete folyamán rengeteg ember találkozott már vírusos szemölcsökkel teste bármely pontján. Ezek az apró bőrkinövések nemcsak kellemetlenséget okoznak számunkra, hanem akár veszélyesek is lehetnek egészségünk szempontjából. Ezért érdemes mihamarabb bőrgyógyász szakorvos segítségét kérni, mivel akár önhöz közel álló embereket is megfertőzhet vírusos szemölcseivel.

[wp_ad_camp_1]

A vírusos szemölcs lézeres eltávolítása során az orvos először érzésteleníti az érintett területet, melyet követve roncsolja a szemölcsöt. A lézeres eltávolítás következtében fellépő hámhiány gyógyulása 5-7 napot vesz igénybe. Ez egy egyszerű mégis hatékony megoldás ezeknek a kis bőrkinövéseknek gyors eltávolítására. Sokszor azonban a vírusokkal fertőzött bőrön újabb szemölcsök keletkezhetnek, ilyenkor érdemes megismételni a kezelést, illetve gyógyszeres kezelést is alkalmazni. Manapság rengeteg modern és egyben kiváló megoldás van vírusos szemölcseink eltávolítására, viszont mindezek között az egyik legkíméletesebb és egyben legjobb eljárás a lézeres beavatkozás.

A Belvárosi Orvosi Centrum szakorvosai megfelelő figyelmet fordítanak a szemölcsök kezelésére. Itt a beteggel együtt konzultálva, határozzák meg a kezelési eljárást, figyelembe véve a vírusos szemölcs elhelyezkedését és alkalmazva ezt az igencsak korszerű technológiát. Ne hanyagoljuk el egészségünket és szabaduljunk meg a nem kívánatos szemölcseinktől egyszerűen és biztonságosan minden kockázat nélkül. Hiszen a Belvárosi Orvosi Centrum bőrgyógyászai mindent megtesznek annak érdekében, hogy ön fájdalommentesen és gyorsan megszabaduljon nem kívánt szemölcseitől. Ne takargassa és szégyellje magát szemölcsei miatt, többé nem kell! Válassza a Belvárosi Orvosi Centrum kitűnő szakembereit!