A szendvicspanel tetőre is feltehető?

A hagyományos falazatépítés „nedves eljárásokat” alkalmaz, amelyekhez jelentős mennyiségű víz szükséges a kőműves habarcshoz, az öntéshez a beton vagy a vakolat elkészítéséhez. Az ipar egyes ágazatai, mint például a fafeldolgozás vagy a gyógyszergyártás, rögzített és szabályozott relatív páratartalmat igényelnek, ami kizárja a nedves építési folyamatokat. Itt jönnek képbe a szendvicspanelek.

Szendvicspanel tetőre elérhető a Szendvicspanel.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és itt megtalálhatja a rendelés részleteit és a legjobb minőségű szendvicspaneleket amiket villámgyorsan ki is szállítunk. A vásárlás költsége a termék teljes vastagságától és a hőszigetelő mag anyagától függ. Egy olcsóbb lehetőség az EPS-magos szendvicspanelek használata; azonban a jobb hosszú távú teljesítmény és költséghatékonyság érdekében a kiváló hővezetési együtthatóval rendelkező panelek jobb választást jelentenek – például a PIR-magos szendvicspanelek. A legjobb, ha a szendvicspaneleket közvetlenül a gyártótól vagy az értékesítési láncon keresztül rendeli meg. Az Ön igényeinek megvizsgálása után az értékesítési képviselőnk gyorsan tud Önnek egyedi árajánlatot készíteni. Az értékesítési képviselők által nyújtott ügyfélszolgálaton kívül támogatást kaphat tervezőmérnökeinktől vagy műszaki tanácsadóinktól a projekt szállításának minden szakaszában.

A szendvicspanelek könnyen és gyorsan felszerelhetők. A gyakorlati tapasztalatok szerint 600 m2 szendvicspanel beszerelése hozzávetőlegesen 8 órát vesz igénybe egy hozzáértő építőszemélyzetnek. Hány csavarra van szükség egy szendvicspanel rögzítéséhez? Ez a leggyakoribb kérdés az ügyfelektől a projekt előkészítési szakaszában. A durva becslés szerint 1,1 kötőelem szükséges négyzetméterenként a szendvicspanelek esetében. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a Szendvicspanel.hu weboldalra.