A műköröm webáruház óriási választékkal várja

Ha valaha is olyan manikűrre vágyott, amely tovább tart, mint a hagyományos körömlakk, akkor valószínűleg szembesült a zselés köröm kontra akril körmök vitájával. Bár mindkét lehetőség nagyszerű módja a különböző körömtrendek kipróbálásának, a megfelelő stílust és technikát könnyebb kimondani, mint elsajátítani.

Műköröm webáruház vár mindenkit a marilynails.hu weboldalon, tehát megéri ide látogatni ha ön is többet tudna meg a legjobb műkörmökről. Mielőtt mélyen belemennénk a zselés körmök kontra akril körmök vitába, tekintsük át az alapokat, hogy mit kap mindegyikkel. A zselés körmök egy három lépésből álló eljárással készülnek, amely abból áll, hogy a természetes körmökre felkenünk egy alaplakkot, körömlakkot és fedőréteget. Minden egyes bevonatnál a körmöt UV-fény alá helyezzük valahol 30 másodperc és két perc közötti időtartamra, hogy megszáradjon. A megkötést követően a géllakk réteg megkeményedik, és nem kenődik el, mint egy hagyományos körömlakk. A végeredmény a körmök fényes felülete és frissen ápolt megjelenése. Használhatja a zselés lakkot a természetes körmökön vagy a körömhosszabbításokon.

A letöredezett körömlakk, törött körmök és egyebek kockázata miatt a megfelelő választás kulcsfontosságú ahhoz, hogy a körmök hosszútávon jók legyenek. Az alábbiakban a zselés és az akril körmök közötti különbségeket részletezzük, hogy tudja, mit kérjen a következő szalonlátogatáskor. Az akril körmök folyadék és púder kombinációjából készülnek, amelyet ecsettel fektetnek a körömre. A keverék felvitele után a körmeit reszeljük és úgy formáljuk, hogy utánozzuk a természetes körmök megjelenését. Az akril körmök formázása után minden körmöt általában normál alapréteggel, körömlakk színnel festenek, és fedőréteggel fejezik be. Ezután a körmöket egy ventilátor alá helyezzük, hogy megszáradjanak. Amennyiben többet tudna meg a műkörmökről és a rendelésről nézzen be még ma a marilynails.hu weboldalra és itt többet tudhat meg.