A motoros redőny megéri a pénzét, mert gazdaságos!

Az elektromos redőnyök fő előnye, hogy biztonságot nyújtanak otthonának a behatolókkal szemben. Nehéz dolguk lesz eltávolítani a biztonsági redőnyöket, mivel a motoros redőnyök nagyon szorosan illeszkednek az ajtóhoz vagy az ablakhoz, és nem húzhatók el nagy erőfeszítés nélkül.

Katt ide a petro-nyilaszaro.hu weboldalra, hogy megtalálhassa az elektromos redőnyök széles választékát az árakkal és a teljes kínálattal együtt. A motoros redőnyök kiváló elrettentő erejűek, mivel a potenciális betolakodók meglátják a redőnyöket, és úgy döntenek, hogy nem éri meg az erőfeszítés, hogy bejusson otthonába. Ez nagyobb biztonságot nyújt a behatolókkal szemben, mivel fizikai elrettentő eszközzé válik a behatolók számára. Elektromos redőnyeink megvédik otthonát és családját olyan fenyegetésekkel szemben, mint a betörés és a vandalizmus, mivel megnehezítik a behatolók hozzáférését az ablakaihoz és ajtóihoz. Ha a redőny zárt helyzetben van, szinte lehetetlen, hogy behatolók bejussanak. Manapság a legtöbben függönnyel és redőnnyel takarják le az ablakaikat, és azt gondolják, hogy ez megakadályozza, hogy a hő bejusson a házba nyáron, és a hő kimenjen télen, anélkül, hogy észre vennék, hogyan jut el a hő a függönyökhöz vagy a redőnyökhöz.

Habbal töltött elektromos redőnyöket használunk, amelyek megakadályozzák a meleg napokon a házba jutó hő 70%-át, télen pedig a hő 60%-ának kijutását a házból. Az ablakokra szerelt motoros redőnyöknél a nap közvetlenül a redőnyt éri, nem az ablaküveget. Bár a redőnyfüggöny felmelegszik, a redőny és az ablak közötti rés, valamint a belső légáramlás miatt kevesebb hő kerül a redőnyről az ablaküvegre. Az ablaküveg kevésbé melegszik fel, és a ház soha nem lesz túl meleg. Így megtakaríthatja az energiaszámlát. További részletekért és rendelésért nézzen be a petro-nyilaszaro.hu weboldalra.