Hidraulika szűrő alkatrészek vásárlása egyszerűen!

Sok folyékony energiaellátó rendszer meghibásodik egyszerűen azért, mert túl sok a szennyeződés a közegben. Valójában egyesek becslései szerint az összes folyadékáram-kimaradás 75%-a szennyeződési problémáknak tulajdonítható. Számos oka lehet annak, hogy a folyadék szennyeződhet.

Hidraulika szűrő rendelhető gyorsan és egyszerűen az alkatreszek.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, tehát keressen fel minket és rendeljen még ma. Az alkatrészek használata és elhasználódása, a rossz vízvezeték és az új folyadékkal (vagy új alkatrészekkel) bevitt szennyeződés csak néhány a lehetőségek közül arra, hogy hibás legyen a rendszer. Ez az oka annak, hogy egyetlen folyadékellátó rendszer sem lehet teljes szűrő használata nélkül. A hidraulikaszűrők mentesen tartják a hidraulikafolyadékot a szennyeződéstől. A zsákos szűrő egy szövetzsákból áll, amelyen a hidraulikafolyadék átnyomódik, a szennyeződések nem tudnak átfolyni a zsákon sem. Ez különösen hasznos a hengerrúd által a rendszerbe bevitt szennyeződések, rozsda és részecskék szűrésére. A szitaszűrők sok kis huzalból készülnek, amelyeket összefonnak, hogy fémszövetet hozzanak létre. Ezek a szűrők precíz pórusméretre építhetők, ami lehetővé teszi a mérnök számára, hogy a megfelelő méretet válassza ki a várható szennyezőanyag-mérethez. Végül vannak mágneses szűrők. Ezek a szűrők mágnesesen töltött lemezeket használnak, amelyek magukhoz vonzzák a fémes szennyeződéseket.

Szűrő vásárlásakor fontos tudni, hogy a rendszernek szüksége van-e házas vagy anélküli szűrőre. A szűrőkhöz néhány különböző beállítási lehetőség áll rendelkezésre. Ha a bemenet, a kimenet és a szűrő egy vonalban van, ezt „soron belüli” beállításnak nevezik. Egy másik beállítás az „off-line” beállítás, amikor a szűrő nincs a fő hidraulikus rendszer hurkon. További részletekért nézzen be az alkatreszek.hu-ra.