Builder gel akciós áron az interneten!

A Builder Gel egy közepes és vastag viszkozitású gél, amellyel alakot lehet létrehozni és formálni. Erősebbek, mint más lakkok és a professzionális körömiparban általánosan használják körömhosszabbításokhoz és természetes körömfedéshez. Erősségük az akril körmökéhez hasonlítható.

Builder gel akciós áron várja a marilynails.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha építő zselét keres, hiszen a legjobb árakkal várjuk önöket. Az építőgél használatának módja a vásárolt márkától függ. Egyes esetekben először alapozót vagy alaplakkot kell használni, míg mások, közvetlenül a körömre vihetők fel a gyorsabb felhordás érdekében. Ha csak a természetes körömre viszi fel az építőzselét, akkor több rétegben, az egyes rétegek között kikeményedve, a kívánt vastagságra és formájúra viheti fel. Ha meghosszabbítja a körmét, egyszerűen vigye fel a köröm hegyére vagy formájára, mielőtt a gélt felviszi és létrehozza a hosszt. Vigyen fel 1 réteg normál géllakk alapréteget, hogy a szokásos módon kötődjön meg. Most vigyen fel 1-2 réteg builder alapanyagot, és minden réteget az ajánlásnak megfelelően keményítsen.

Ezután lefedheti a körmöt, és hagyhatja a természetes Builder Base árnyalatot, vagy adhat hozzá egy géllakk árnyalatot. Mennyi ideig tart az építő gél? Egy megfelelő géles manikűrnek két hétig kell tartania. Körülbelül a körmei ekkor kinőnek, és elkezdi észre venni. Mennyi ideig kell szárítani az építő gélt? A LED lámpa vagy UV lámpa hamar megkeményíti az IBD gélt, az útmutatás az építőzselé oldalán található. A LED 1 perc, az UV lámpa pedig 3 perc. építőzselé beszívódik? Ez az áztató formula minimalizálja a károsodást, és védi a természetes körmöket, lehetővé téve azok növekedését. Felszívódási ideje mindössze 15 perc. Bővebb leírásért és builder gel rendelésért ne habozzon, keresse fel a marilynails.hu weboldalt.