A fűtés könnyen megoldható hőszivattyú készülékkel

Egy adott hőszivattyú esetében minél nagyobb a hőmérséklet -különbség az elpárologtató és a kondenzátor között, annál kevésbé lehet hatékony a termodinamika alapjai miatt. Ezzel szemben a hőmérsékletkülönbség minimalizálásával javítható a hatékonyság. A kondenzátor és az elpárologtató hőcserélői közötti hőátadás hatékonyságának javításával az általános hatékonyság is javítható.

Könnyen megoldható hőszivattyú készülékkel minden fűtési megoldás tehát keressen fel minket a fisherklima.hu weboldalon és mindent megtalál ami érdekelheti ezzel kapcsolatban. A hőszivattyúk a fűtési világ új csillagai. Ezek a rendszerek több szempontból is felülmúlják a többieket, és sok kormány új törvényeket és rendeleteket vezet be, amelyek ösztönzik használatukat, nem utolsósorban azért, mert jobbak a környezetre és segítenek leküzdeni az éghajlatváltozást. Az éghajlati és környezetvédelmi szempontok sok kormányt késztetnek, különösen Európában, hogy ösztönözzék az elmozdulást a gáztüzelésű kazánokról az elektromos árammal működő hőszivattyúk felé. Az ilyen politikák célja a CO2-kibocsátás csökkentése és a gáztól való függőség csökkentése, amelynek ára ingadozásoknak van kitéve – gyakran felfelé.

Például Franciaországban az új szabályok azt jelentik, hogy 2021 nyarától az új építésű lakásokban a hőszivattyúkat előnyben részesítik a gáztüzelésű kazánokkal szemben. A hőszivattyúk még a legjobb kondenzációs kazánoknál is nagyobb energiahatékonyságot kínálnak. És bár nem teljesítenek olyan jól, amikor a külső hőmérséklet -7 ° C alá süllyed, van néhány okos telepítési trükk, amelyek segítenek megoldani ezt a problémát hidegebb éghajlaton. A hőszivattyúk pontosan ugyanúgy működnek, mint a légkondicionáló egységek és a hűtőszekrények. Amennyiben többet tudna meg ezekről nézzen be még ma a fisherklima.hu weboldalra.