Műszaki webáruház óriási termék kínálattal várja!

A Nintendo Switch egy videojáték-konzol, amelyet a Nintendo fejlesztett ki, és 2017. március 3 -án világszerte megjelent a legtöbb régióban. Maga a konzol egy táblagép, amely akár otthoni konzolként is rögzíthető, vagy hordozható eszközként használható.

Műszaki webáruház várja önt is ahol megvásárolhatja a legújabb nintendo switch-et méghozzá igen kedvező áron, tehát nézzen be a digitalbazis.hu-ra és mindent megtalál erről a készülékről. Vezeték nélküli Joy-Con vezérlők szabványos gombokkal és irányított analóg pálcákkal a felhasználói bevitelhez, mozgásérzékeléshez és tapintható visszacsatoláshoz, rögzíthetők a konzol mindkét oldalára, hogy támogassák a kézi stílusú játékot. Csatlakozhatja egy markolatos kiegészítőhöz is, hogy hagyományos otthoni konzolos játékvezérlő formát nyújtsanak, vagy egyedileg használhatók a kézben, mint a Wii Remote és a Nunchuk, támogatva a helyi többjátékos módokat. A Nintendo Switch szoftvere támogatja az online játékokat az internetkapcsolaton keresztül, valamint a helyi vezeték nélküli ad hoc kapcsolatot más konzolokkal.

A Nintendo Switch játékok és szoftverek mind fizikai flash alapú ROM-patronokon, mind a Nintendo eShopon keresztül elérhető digitális terjesztésben elérhetők; 2019. szeptember 20-án megjelent a Nintendo Switch Lite elnevezésű, kézi fókuszú rendszer felülvizsgálata. Várhatóan megjelennek az OLED képernyővel ellátott, felülmúlott, csúcskategóriás modellek is 2021 októberében. A Nintendo Switch-et 2016. október 20 -án mutatták be. Az NX kódnévvel ismert fejlesztésben a Switch koncepciója úgy jött létre, mint a Nintendo reakciója a negyedéves pénzügyi veszteségekre 2014 -ben, ami a korábbi konzol, a Wii U gyenge eladásainak tulajdonítható. További részletekért és rendelésért keresse fel a digitalbazis.hu-t.