A Discovery channel teljes műsora

A Házvadászok egy amerikai televíziós sorozat, amelyet a HGTV közvetít külföldön, hazánkban pedig a discovery channel. A sorozatot a Pie Town Productions gyártja. Minden epizód nyomon követi az embereket, akik döntést hoznak egy új lakásvásárlásról vagy bérlésről.

[wp_ad_camp_1]

Discovery channel műsora és köztük a házvadászok kezdési dátuma megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nem árthat ide látogatni, ha önt is érdekelné ez a műsor. A Házvadászok egy helyi ingatlanügynök segítségével követik nyomon az egyéneket, párokat vagy családokat, akik új országba költöznek és új otthont keresnek. Az egyes epizódokban a vevőknek három lehetséges ház vagy lakás között kell döntenie a megvásárolandó vagy bérelhető házak közül, végül az epizód vége előtt választanak egyet. A műsor azzal zárul, hogy néhány héttel vagy hónappal később újra felkeresi a vásárlókat új otthonukban, ahol leírják a változtatásokat és az új otthon életükre gyakorolt ​​hatását. Bár a tévé formátuma egy valóságshow, a producerek általában olyan vevőket toboroznak, akik már letétet helyeztek le az egyik házban, amely az epizódban szerepel. Az egyik vevő kijelentette, hogy „a bemutató valójában nem valóságshow. Már azt a házat kell megvegyék a show elején, amelyet a show végén válogatnak.

De a show többi háza valójában olyan házak, amelyet meg akartunk volna vásárolni.” A nem megvásárolt ingatlanokat általában a termelők választják, újrahasznosítják a vevők befejezett vadászatából és Brian Balthazar hálózati igazgató elismeri, hogy a gyártáshoz előzetes ismeretekre van szükség a megvásárolt házról. Állítólag a vásárlóknak általában 500 dollárt fizetnek, hogy körülbelül 50 órányi felvételt filmezzenek, amit aztán összevágnak. További részletekért keresse fel a musor.tv-t.