Minden az Eurosport 2 műsorairól

Az Eurosport 2 egy európai sporttelevíziós hálózat. Testvércsatorna az Eurosport 1-hez és része az Eurosport Hálózatnak. A csatorna több különböző változata létezik Európában, ahol a sport televíziózás jogai eltérnek.

[wp_ad_camp_1]

Eurosport 2 műsora megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nincs más dolga, mint benézni hozzánk és itt mindent megtalál a csatornával kapcsolatban ami érdekelheti. Az Eurosport 2 2005. január 10-én indult. Jelenleg 50 millió otthonban és 47 országban érhető el, 18 különböző nyelven sugározva: angol, svéd, francia, olasz, német, görög, magyar, orosz, bolgár, lengyel, portugál, román, szerb, Török, cseh, holland, spanyol és dán nyelven. Az Eurosport 2 „az új generációs sportcsatornának” tartja magát, és elkötelezett a csapatsportok iránt, különös tekintettel az „alternatív” és a különféle sportágakra, ideértve az európai kosárlabdát, a Nemzeti Lacrosse Ligát, a Twenty20 krikettet, az AFL Aussie Rules, a szörfözés és a Kézilabda Bajnokok Ligája sportot. 2010. július 2-án az Arena Football League bejelentette, hogy az Eurosport 2 bemutatja azokat a mérkőzéseket, amelyeket az NFL Network az Egyesült Államokban szalagos késéssel közvetített a szezon hátralévő részében, valamint az ArenaBowl XXIII közvetítését. Az üzlet magában foglalja a teljes 2011-es szezon jogait is.

Az Eurosport 2 HD, a csatorna nagy felbontású változata is elérhető. Közép- és Észak-Európában olyan exkluzív programokat kínál, mint a német Bundesliga futball, a WWE birkózó show-k és az élő ausztrál futballmérkőzések, amelyek más verziókban nem érhetők el a helyi hálózatok miatt, amelyek rendelkeznek a jogokkal. Az Eurosport DK dán televíziós csatorna a Discovery Networks Northern Europe tulajdonában volt. Amennyiben többet tudna meg a csatornáról és a sportműsorokról nézzen be hozzánk még ma a musor.tv-re.