A csőtisztító spirál, avagy a duguláselhárítás hatékony eszköze

Ha Ön is szereti saját maga megoldani az otthonában felmerült problémákat, mint például egy makacs dugulás megszüntetése, akkor nem árt beszerezni pár ehhez szükséges eszközt. A jelentősen eldugult lefolyó tisztítását például megkísérelheti a barkácsáruházakban és szaküzletekben kapható csőtisztító spirállal is, amely már arra is alkalmas, hogy még a falon belüli lefolyócsövet is megtisztítsa általa.

[wp_ad_camp_1]

A csőtisztító spirál több méretekben kapható, csak meg kell találna a megfelelőt, hogy a duguláselhárítás XV. kerület környékén sikeres legyen. A legtöbbször elegendő, ha csupán egy, vagy maximum két méter hosszút vesz. Használat során óvatosan vezesse be a spirált a lefolyócsőbe, majd helyezze fel a hajtókart és tekerje azt.

A duguláselhárítás XV. kerületben a körbeforgó spirál által igen hatékony lehet, mivel a lefolyó távoli részein is lekaparja a lerakódásokat a cső faláról. Azt viszont jó, ha tudja, hogy minden újabb tisztításnál tiszta és forró vizet kell a rendszerbe engedni, hogy így még könnyebben menjen a tisztítási folyamat.

A spirál használata viszont gyakorlatot is igényel, így ha ezzel inkább nem vacakolna, akkor hívja a duguláselhárítás XV. kerületi csapatát, akik máris segítségére lesznek!