Zsuffa Ákos tulajdonos ezt mondta a Zsályaliget élményparkkal kapcsolatban

A tavasz és a nyári időszak bekövetkeztével az emberek, de különösképp a családok kikapcsolódási helyeket keresnek, ahol a kicsik és a nagyok is megtalálják az igényeiknek megfelelő szórakozási lehetőségeket.

[wp_ad_camp_1]

Zsuffa Ákos tulajdonos elmondta, hogy a Zsályaliget élménypark egy ilyen beruházás, ugyanis a család minden tagjának biztosítanak egész napos szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket is. A kicsik többek között részt vehetnek az állatsimogató minifarm mindennapos tevékenységein, játszhatnak a farönk játszótéren és különböző egyensúlyi játékok várják még őket, de a nagyok számára is akad itt szórakozás, hiszen várja őket a drótkötélpálya és a hatalmas trambulinpark is. Mindezek mellet az élményparkhoz egy hétszáz négyzetméter alapterületű, teljes egészében akadálymentesített hotel tartozik, amely mintegy negyven fő befogadására is alkalmas konferenciateremmel és  wellness-részleggel  is rendelkezik, hogy ne csak a fiatalság, de az idősebb korosztály is megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget itt. Zsuffa Ákos azt is kiemelte, hogy a létesítményhez egy 300 négyzetméteres fogadóépület is tartozik, amely okosház funkcióval is rendelkezik. Itt gyűjtik a hulladékot szelektíven, ahogyan ez jellemző az egész élményparkra is.

A környezet-tudatosság fontosságára is szeretnék felhívni a figyelmet az ide látogató vendégek számára ugyanis az épületet esővíz hűti nyáron, míg télen a geotermikus energia biztosítja a fűtést, illetve a melegvízellátást napkollektorokkal, az áramot pedig napelemekkel biztosítják a szálláshely egész területén. Amennyiben kikapcsolódásra vágyik és szeretné családját a természet közelében tudni, akkor mindenképp érdemes egy egynapos kirándulást szerveznie a Zsályaliget élményparkba, de ha több napról lenne szó, akkor sem kell aggódnia, hiszen a négycsillagos hotel személyzete és a tulajdonosok örömmel várják és készséggel állnak a rendelkezésére.