Z szelemen rendelése online

A Z szelemen horganyzott acélból készül, amely a könnyű épületek alapját képezi, és hatékonyan felhasználható a fő gerendatávolságok áthidalására. A vékonyfalú, hidegen formázott Z szelemen acélanyagok egyik legjelentősebb tulajdonsága, hogy méretük állítható és nagy nyomószilárdsággal rendelkeznek, ezért előnyösek a tetőfedésnél és a mennyezet profilozásánál.

[wp_ad_camp_1]

Z szelemen kapható a csarnokepites-budapest.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és megtalálhatja a teljes z szelemen kínálatot az árakkal együtt, ezért megéri ide látogatni. A Z szelemenek szerkezeti acélból készülnek és hidegen hengereltek. Ezzel a termelési módszerrel kiküszöbölhető a felesleges hulladék, és a salakok bármilyen hosszúságban előállíthatók. A Z szelemen azért kapta a nevét, mert „Z” alakhoz hasonló kialakítást kapott, amelynek vastagságát leginkább a terhelésigény határozza meg. A szelemenek hatékonyan összekapcsolhatók hosszabbítások nélkül, mivel ezeknek az alsó és felső szélessége eltérő. A változó műszaki paraméterek miatt a Z szelemen könnyen adaptálható az egyedi épületigényekhez. Megbízhatóan ellenállnak a különféle időjárási kihívásoknak, és a hagyományos fagerendákkal ellentétben rendkívül tartósnak bizonyulnak, ugyanakkor nem penészesednek, és teljesen korrózióállóak.

Az oka annak, hogy az acélépületekben a Z szelemen használatát részesítik előnyben részesítik a C-profilú szelemen helyett, egyrészt az elsődleges vázelemek oldalirányú stabilitásának biztosításának köszönhető, másrészt ezek könnyebben illeszthetők és könnyebben beágyazhatók. A Z szelemen lehetővé teszi a tervezők számára, hogy gazdaságos szegélyt készítsenek. A Z alakú szelemenek kiváló segédeszközként funkcionálnak az ipari és egyéb (acél) szerkezeteknél, amelyek akár 40 százalékos ár előnyt biztosíthatnak a nehéz acélanyagokból készült szerkezetekkel szemben. Z szelemeneket a csarnokepites-budapest.hu weboldalon rendelhet.