VR játékok hatalmas választékban

A virtuális valóság ma már mindenhol megtalálható, de ennek igazán a gamerek örülnek, hiszen a játék egy teljesen új dimenziója köszöntött be ezáltal. Szerencsére elég nagy a választék VR játékok terén, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt!

[wp_ad_camp_1]

VR játékok a játékot egy teljesen újszintre emelik! Nem csoda, hogy sok gamer számára karácsonyi ajándékot jelent a VR játékokkal való játék. Mindössze egy VR szemüvegre és konzolokra van szükség és már mehet is a valósághű játék. A valódi világ megszűnik és helyette egy teljesen új világot kapunk, amiben a játéké a főszerep. A VR játékok nagy előnye, hogy akár ketten vagy többen is játszhatnak a játékkal, de ha inkább az egyedüli játékot preferálod arra is van lehetőség. Egy teljes VR szemüveg és konzol egyáltalán nem olcsó mulatság, pedig sokan szeretnék kipróbálni a VR játékélményt. Ehhez nem kell mélyen a zsebbe nyúlni, ugyanis lehetőség van a Badchicken jóvoltából kipróbálni az általad szimpatikusnak tartott VR játékokat.

Virtuális valóság

Egyre nagyobb választék érhető el VR játékok terén, mivel a játék készítők egyre inkább ráéreznek a technológiában rejlő számtalan lehetőségre. Nem csak lövöldözős játékokból áll a kínálati paletta, hanem olyanokból is, mint az Escape F1rst, ami egy izgalmas szabaduló szobás játék. Nagy előnye, hogy ezt a játékot akár egyedül, de csapatban is lehet játszani. Akár arra is van lehetőség, hogy barátod ellen próbára tedd magad. Akár egy zombi apokalipszis közepére is kerülhetsz, ahol neked kell kitalálni barátaiddal, hogy merre menjetek tovább és a továbbiakban mi a terv. De választhatod a Job Simulator elnevezésű játékot is, amivel különféle szakmákba kóstolhatsz bele. Ha bővebb információkra lenne szükséged, akkor látogass el a badchickenvr.hu weboldalra!