Vízlágyító készülékek a lehető legjobb áron

Hogyan működik a vízlágyító? gyakori kérdés. A kemény víz magas ásványianyag-tartalmú víz, jellemzően kalciumot vagy magnéziumot tartalmaz. Amikor a vízforrásból belép otthonába, lerakódásokat vagy „vízkövet” hagyhat a vízvezetékeken, készülékeken és egyéb mindennapi tárgyakon. Eltömítheti a csöveket és csökkentheti a készülékek hatékonyságát. Kihat a mindennapi életére – a főzéstől a takarításon át a mosásig.

Vízlágyító készülékek a lehető legjobb áron várják a bolt.agroviz.hu weboldalon ezért érdemes ide látogatni ha ön is ilyen készüléket keres. A vízlágyító gyantatartálya több ezer apró gyantagyöngyöt tartalmaz, amelyek elektromosan töltött ionokat tartalmaznak. Frissen regenerálva a gyöngyök tele lesznek a vízlágyító sóból származó nátriumionokkal. Ahogy a kemény víz áthalad a vízlágyító rendszeren, a kalcium- és magnéziumionok a gyantagyöngyökhöz vonzódnak. Ott a nátriumionokat a kemény víz ionjaira cserélik. Az öblítőrendszer ezután lágy vizet szállít az Ön számára. A megfelelő só különbséget tehet a zökkenőmentesen működő és könnyen karbantartható vízlágyító és a gondot okozó vízlágyító között.

Ha az Ön vízvezetéke gravitációs táplálású rendszer, azaz: a vizet egy tartályból szívják fel, a jó minőségű vízlágyítónak nincs hatása otthona vízáramára, mivel a nyomás a tárolt víztartály magasságától függ. A mega-flow és a kombi kazánok azonban közvetlen betáplálási rendszerek, amelyek nagyobb áramlási sebességet igényelnek, mivel a bejövő víz nyomásától függenek. Ezeket a nagyobb áramlási sebességeket általában nagyobb csővezetékekkel érik el otthonában. Ha kétségei vannak, kérdezze meg a vízlágyító gyártóját, hogy a vízlágyító alkalmas-e közvetlen táplálású rendszerhez. Amennyiben többet tudna meg erről nézzen be a bolt.agroviz.hu-ra és itt megtalálhatja a teljes kínálatot is.