Canon tintapatron minden mennyiségben az interneten!

A felületaktív anyagok olyanok a tintában, mint a tintasugaras készítmény tündérporai, ahol egy kis mennyiség nagymértékben megváltoztathatja a viselkedést, és a megfelelő mennyiség megtalálása lehet a siker titka. Ez különösen igaz az egymenetes vagy az egész oldalas nyomtatókra, mivel a nyomtatási minőség szorosan függ a tinta terjedésétől. Ennek eredményeként a tintában lévő felületaktív anyag(ok) szintén befolyásolják a tinta vérzési hajlamát.

Canon tintapatron vár mindenkire a best-toner.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is szeretne patront rendelni széles kínálatban, olcsón. A habzásgátlók a tintában lehetnek fizikai vagy kémiai jellegűek. Akárhogy is, a szándék az, hogy megtörjék a buborékok felszínét, hogy összeessenek. Ennek eléréséhez a habzásgátlók általában valamivel kevésbé kompatibilisek az alappal. Ezért, ha egy adott tintában mindkét típusú anyag van, akkor az egyensúly fontos lehet a szabálytalan nedvesedés (foltosság) érdekében. Mivel sok nyomtatófejnek sokkal nagyobb viszkozitásra van szüksége, mint a víznek, speciális adalékanyagok, úgynevezett reológiai módosítók használhatók.

Általában kis mennyiségben hozzáadva ezek az anyagok növelhetik a viszkozitást, és segíthetnek a tintakészítőnek elkerülni a túl sok társoldószer hozzáadását (és a szárítási sebesség befolyásolását). A festékekben is gyakoriak a reológiai adalékok, de óvatosan kell őket használni a tintasugaras tintákban, mert a jetting hatására kialakuló nagy nyírási viszonyok között eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek. Végül, a vízbázisú tinták egyik legfontosabb adalékanyaga a biocid/gombaölő szer. Ennek az anyagnak az a szerepe, hogy megakadályozza a tinta biológiai szaporodását (gomba, penész), miközben a polcon van vagy szállítják. További információkért és minőségi Canon tinta rendelésért nézzen be a best-toner.hu-ra.