Üstházak rendelése online néhány egyszerű kattintással!

Az üst (vagy bogrács) egy nagy edény főzéshez vagy nyílt tűzön forraláshoz, fedővel és gyakran ív alakú akasztóval és/vagy beépített fogantyúkkal vagy lábakkal. A bográcstannak gazdag története van a vallásban, a mitológiában és a folklórban. Üstházakat pedig weboldalunkon rendelhet.

Üstházak várják a konyhamuhely.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, tehát nem kell messzire mennie, keresse fel weboldalunkat és válogasson jobbnál jobb üstházaink között. Bár az üst meglehetősen szűk főzőedénynek tekinthető, az öntöttvas edények megalkotása vitathatatlanul megváltoztatta a kulináris történelem menetét. Míg a jó üst egykor a gyerekekre hagyandó tárgy volt, a tárgy befolyása nagy része alábbhagyott, és a modern időkben a könnyebb, tapadásmentes konyhai eszközök kiszorították. Ennek ellenére egy bogrács remek befektetés lehet. Miután befűszerezték, mint minden edényt, sokoldalú eszköznek bizonyul a lassú főzéshez, grillezéshez és még sütéshez is. Az üst a középkorból származik, és jellemzően öntöttvas edényt jelöl, amelynek fogantyúja nyílt tűzre vagy parázsra függesztve lehetővé teszi a leves, pörkölt vagy rakott párolást, fedővel vagy anélkül.

Míg a modern kultúra az üstöt inkább a nyugati konyha halloween-i részébe szorította, ahol a boszorkányok kedvelt edénye, mindig is népszerű maradt a szabadtéri főzésben és Ázsiában, ahol még mindig elterjedt a nyílt tűzön való főzés. Az üstház sima, kerek oldalai lehetővé teszik a hő szabad eloszlását, miközben forró szenet is lehet helyezni a fedőre, hogy teljes körű hőlefedést biztosítsanak. Az üst vastag, nehéz burkolata hatékonyabban táplálja és vezeti el a hőt, mint a vékonyabb rozsdamentes acél edények, így az üst ideális edény a lassú főzésű pörköltekhez és levesekhez.  Üstházakat tehát a konyhamuhely.hu weboldalon kaphat.