Újépítésű ház üvegezése esetén ajándék a PET-RO Nyílászárótól

A PET-RO Nyílászárónál a kiváló minőségben hisznek és abban, hogy valamit egyszerűbb elsőre jól megcsinálni, mint utólag módosítgatni. Éppen ezért a PET-RO Nyílászárónál úgy döntöttek, hogy ha az ügyfél újépítésű háza esetén a háromrétegű üvegezés mellett teszi le a voksát, akkor 92 milliméteres profilokat kap ajándékba.

[wp_ad_camp_1]

A PET-RO Nyílászárónál kapható ajándék 92 milliméteres profilokról itt olvashat bővebben! Újépítésű ház üvegezése kapcsán a legfőbb kérdés általában, hogy kétrétegű vagy háromrétegű megoldást éri meg jobban választani. A PET-RO Nyílászáró munkatársai egyértelműen a háromrétegű üvegezés mellett érvelnek és ezt ajánlják ügyfeleiknek is. Természetesen ez némileg költségesebb, mint a kétrétegű üvegezés, ugyanakkor nagyon sok előnnyel is jár, ha ezt a típusú üvegezést választja. Például az üveglapok közötti légüres térben duplaannyi töltőgáz fér el, aminek köszönhetően az eszköz energiahatékonysága jelentősen megnő. A háromrétegű üvegezés esetében két elválasztósáv tartozik a három réteghez, melyek általában prémium kategóriás szilikonból készülnek, így tökéletesen ellenállnak a külső hatásoknak és a gáz megszökését is megakadályozzák, amivel megőrzik az ablak szigetelését.

Mivel több alkotóelemet tartalmaznak, ezért a háromrétegű ablakok érthető módon nehezebbek, mint a kétrétegűek, viszont sokkal stabilabbak is. A háromrétegű ablaküvegek keretei úgy lettek kialakítva, hogy képesek legyenek a teherrel megbirkózni, tehát ne sérüljenek meg és ne torzuljanak. Ezeknek az ablakoknak köszönhetően a háztartás hővesztesége is minimalizálható. Ráadásul most a PET-RO Nyílászárónál 92 milliméteres profilokat is kaphat ajándékba, amivel tovább növelhető az energiahatékonyság. Ennél jobb nem létezik a piacon, így érdemes lecsapni rá!