TV-Audio berendezések kedvezményesen az interneten!

Az Android TV-doboz lehetővé teszi műsorok vagy filmek streamelését bármilyen tévére, beleértve azokat is, amelyek nem rendelkeznek intelligens képességekkel. Az Android TV-dobozok kicsit kevésbé elterjedtek, de nagyon sok előnyük van.

Tv-Audio berendezések rendelhetőek a digitalbazis.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha ön is ilyen berendezéseket keres kedvezményes áron. Az intelligens TV stick és az Android TV doboz nagyjából ugyanúgy működik; csatlakoztatva a tévé hátuljához, így búcsút inthet kedvenc műsorainak a kis táblagép képernyőjén. Azonban, ahogy a neve is sugallja, az összes Android TV doboz Android operációs rendszeren fut, nem pedig az Apple vagy a Roku által tervezetteken. Az Android TV-doboz nem az egyetlen módja a TV frissítésének. Az Android TV-doboz egy olyan streamelőeszköz, amelyet a TV-jéhez csatlakoztathat, hogy megtekinthesse a streaming szolgáltatásokat, például a Netflixet, amelyek általában csak hordozható eszközökön, például laptopokon, táblagépeken és telefonokon, illetve okostévéken érhetők el. Ezeket a TV boxokat néha streaming lejátszóknak vagy set-top boxoknak is nevezik.

A NOW TV Stickhez vagy a Google Chromecasthoz hasonlóan az Android TV-doboz a HDMI-porton keresztül csatlakozik a tévé hátuljához. A csatlakoztatás után azonban egy Android TV doboz másképp fog kinézni mint a NOW TV Stick vagy más eszközök, mert különböző rendszereken működnek. Az Android operációs rendszer testre szabható is, így míg az olyan márkák, mint az Nvidia és a Xiaomi ugyanazt az alapot használják a streaming lejátszójukhoz, a kezdőlap valószínűleg nagyon másképp fog kinézni. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be a digitalbazis.hu-ra, és itt megtekintheti az árakat valamint a kiszállítási részleteket is.