Tigrisszem karkötők a feltöltődéssel teli mindennapokért

Az ásványokat nagyon szeretik, ami nem is csoda, hiszen nagyszerű hatással rendelkeznek. Aki érdeklődik a keleti tanok vagy az alternatív gyógyítás iránt, annak előbb utóbb biztosan az ásványokra irányul a figyelme, ráadásul az ásványok közül is a tigrisszem ásvány karkötőkre.

[wp_ad_camp_1]

Tigrisszem karkötők különlegessége, hogy nem mindennapi megjelenéssel rendelkeznek. Elsőre legalábbis ez az, ami feltűnik az embernek. Viszont amellett, hogy nagyon különleges megjelenésű ásványról van szó, melyből csodaszép karkötő készül, azt sem lehet elfelejteni, hogy jótékony hatással van a szervezetre, ezért érdemes hordani. Viszont egy hétnél hosszabb ideig nem érdemes viselni, mivel gátolja a testben az energiaáramlást. Az ásványok, beleértve a tigrisszem ásványt is, a testre és a lélekre egyaránt kihatással vannak. Viselésével könnyebben megteremtheti a belső békét, segít a koncentrációban, rendbe hozza az önértékelési zavarokat, valamint a függőségekben szenvedő számára is segít, hogy függőségétől megváljon és pozitív irányban változtasson életén.

A tigrisszem a testre is pozitív hatással van, ugyanis erősíti a légutakat, valamint a tüdőt, így asztma, köhögés és bronchitis esetén hozzájárul a felépüléshez. Csonttörés esetén is ajánlott viselése, mivel az ízületekre és a csontozatra is pozitív hatással van. Az agyra és a koncentráló képességre szintén jó hatással van, így érdemes viselni. A mozgásszervi problémákra is kiváló, mivel aktivizálja a mozgásszerveket, valamint az idegi betegségekre is pozitív hatással van. Ennyi jótékony hatás után az már csak hab a tortán, hogy a tigrisszem karkötő elképesztően esztétikus látványt nyújt a csuklón! Ha Ön is szeretné élvezni a tigrisszem karkötő hordás előnyeit, akkor mindenképp érdemes ellátogatni az asvanyajandek.hu weboldalra!