Téli szélvédőmosó az alkatreszek.hu webáruházban!

A téli időszakban nagyon fontos, hogy gépjárművét is felkészítse a hideg időre és téli szélvédőmosót töltsön autójába. Ha ezt elmulasztja és nem cseréli ki télire a szélvédőmosót, akkor az megfagyhat az autóban, aminek következtében komoly károk keletkeznek a gépjárműben.

[wp_ad_camp_1]

Téli szélvédőmosó kapcsán hatalmas kínálatot talál az alkatreszek.hu webáruházban, ahol mínusz húsz Celsius foktól akár mínusz hetven Celsius fokú dermedésponttal rendelkező termékeket is talál, méghozzá nagyszerű árakon. Fontos, hogy a szélvédőmosó fúvókákat is leellenőrizze, ugyanis a legkisebb eltömődés is könnyen befagyhat, ami komoly problémát jelent. Ha szükséges, akkor még a fagy beálltát megelőzően le kell cserélni a szélvédőmosó fúvókákat. A téli szélvédőmosó folyadékokat nem kell külön tesztelni, ugyanis nem túl valószínű, hogy a benzinkutakon és webáruházakban nem megfelelő hatásfokú folyadékot árulnak. Ha viszont mégis szeretne biztosra menni, akkor egy egyszerű teszt segítségével megbizonyosodhat róla, hogy megfelelő téli szélvédőmosó folyadékot vásárolt. Ehhez még csak meg sem kell várni az első mínuszos éjszakát.

A házi módszer házilag úgy végezhető el a legegyszerűbben, ha a hűtőszekrényből kivett jégkockákat megpróbálja feloldani a hűtőfolyadékban. Viszont, ha nem szeretne efféle tesztekkel kísérletezni, akkor a legjobb, ha leellenőrzi a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság által bevizsgált téli szélvédőmosókat, valamint az egyéb fagyálló folyadékok listáját, melyen megtekintheti azokat a termékeket, melyek megfelelnek a címkén jelölt dermedéspont hőmérsékletnek, tehát érdemes őket megvásárolni. Bővebb információkért és a téli szélvédőmosó kínálat megtekintéséért látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tájékozódjon!