Lakásbiztosítás módozatok a Generali Biztosítónál

A Generali Biztosító esetében négyféle módozatból lehet kiválasztani a megfelelőt. Ezenkívül számos kiegészítő biztosítást lehet még választani, így otthonod teljes körű pénzügyi védelemben részesül baj esetén. A személyre szabott biztosításért cserébe nyugodtan hajthatod esténként álomra a fejed, hisz baj esetén pénzügyi védelemben részesülsz.

[wp_ad_camp_1]

Lakásbiztosítás módozatok – Az ingatlanbiztosítás mellett számtalan érvet lehet felsorolni. Akár egy vihar, egy betörés vagy egy óvatlan mozdulat is kárt tehet otthonában. Kisebb probléma, például egy vihar általi üvegtörés még nem feltétlenül jelent komoly kiadást, azonban egy földcsuszamlás vagy tűzvész akár egy élet munkáját is képes tönkre tenni. Ha ezt saját zsebből kell helyre hozni, az több millió, sőt akár több tízmillió forintos kiadást jelent saját zsebből. Mivel sokan tisztában vannak a kockázatokkal, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy biztosítást kötnek. A Generali esetében négyféle módozat közül lehet választani. Mind a négy módozat különböző összegeket fizet az alap kockázatokra, mint például villámcsapás, tűz, sziklaomlás, hónyomás, vízkár, rablás, üvegtörés.

A Generalinál a négy módozaton kívül számos kiegészítő szolgáltatás köthető minden élethelyzetre. A Generalinál számos kedvezményt is kaphatsz. Például, ha van más biztosításod is a Generalinál, akkor öt százalékos többszerződéses díjkedvezményre vagy jogosult. Ha szeretnéd online megkötni lakásbiztosításod, akkor nagyon sok hasznos információt tudhatsz meg, továbbá az árakról is tájékozódhatsz, ha használod a lakásbiztosítás kalkulátort. A generali.hu weboldalon minden fontos információt megtalálsz, továbbá személyre szabott lakásbiztosításod is megkötheted, valamint szükség esetén elérhetőséget is találsz a weboldalon!