Támogasd szervezeted a hideg hónapok alatt is!

Ahogy egyre inkább lehűl az idő és előkerülnek a meleg ruhák, szervezetünk belső védelméről is gondoskodni kell. Sokan nem csak a téli hónapokban, hanem nyáron is kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, így az immunrendszer könnyebben legyengül és nehezebben küzd meg a betegségekkel.

[wp_ad_camp_1]

Multivitamin és ásványi anyag elengedhetetlen az immunrendszer erősítése érdekében. Ennek ellenére sokan csak akkor gondolnak immunerősítésre, amikor már betegen nyomják az ágyat. Holott a kellő mennyiségű vitamin és ásványi anyag pótlás által az immunrendszer erősebb lesz és kisebb eséllyel betegszünk meg. Az EUROSTAT felmérése szerint a magyarok elkeserítően kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, ezért nem csoda, hogy a tél végére sokak szervezete legyengül. A napfény hiány miatt a D-vitamin hiánnyal is számolni kell, mely szintén jellemző az emberek többségére. Az emelkedő zöldség és gyümölcs árak miatt sokan még kevesebb vitamint és ásványi anyagot juttatnak a szervezetükbe, ez azonban idővel megbosszulja magát. Éppen ezért célszerű a hasznos tápanyagokat étrendkiegészítő kapszulával bevinni a szervezetbe.

A Vegnum tele van hasznos tápanyagokkal, például tizennyolc alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Ezenkívül huszonkilenc gyümölcs, zöldség és számos egyéb alapvető növény antioxidánsokban gazdag kivonatát is tartalmazza. A D vitamin miatt sem kell aggódni, ugyanis a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egység D-vitamin is található a Vegnum Multi-D vitaminban, így nem kell külön multivitamint és D-vitamint is vásárolni. A Vegnum Multi-D vitamin kiválóan támogatja az immunrendszert, így kevésbé kell tartani a betegségektől. Ha szeretne Vegnum Multi-D vitamint vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a vegnum.hu webáruházba!