Szombathely könyvelőiroda kisvállalkozásoknak is!

Kisvállalkozásoknak és családi vállalkozásoknak a legjobb megoldás a Naprakész Könyvelőiroda, hiszen mi magunk is egy családi vállalkozás vagyunk, mindössze 3 dolgozóval. Könyvelőink jelszava a korrektség és megbízhatóság, nap, mint nap azért dolgoznak, hogy az ügyfelek vállalkozásai sikeresek legyenek. Immár 11 éve foglalkozunk számviteli szolgáltatásokkal, amelyeket az óta is fejlesztünk.

A legjobb Szombathely könyvelőiroda mindenképpen a Naprakész Könyvelőiroda, amely már tagja a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének, így folyamatosan fejleszti magát szakmailag is. Mi egy személyben átlátjuk vállalkozását, hiszen mi magunk is kevesen vagyunk. A Naprakész Könyvelőiroda a következő szolgáltatásokat képes nyújtani leendő ügyfeleinek: pályázatok, hitelkérelmek megírása, adótanácsadás, bérszámfejtés, társadalombiztosítás, bevallási szolgáltatások, könyvelési szolgáltatások, illetve díjmentes tanácsadás cégalapítás előtt. Szombathelyen nem a mi irodánk az egyetlen ezen a területen, de mégis sok ügyfél fordul hozzánk bizalommal empatikus gondolkodásmódunk miatt.

A sikeres vállalkozás alapja a jó marketing, a célközönség és a piacképes termék mellett a jó könyvelő. A jó könyvelő gondolkodik, nem csak számol, szerződést ír, számlát ad, előre figyelmeztet változások esetén, anyagi felelősséget vállal, folyamatosan fejleszti magát, valamint informálja arról, hogy mire kell ügyelnie. Épp ilyen könyvelők dolgoznak a Naprakész Könyvelőirodánál is. További információkért érdemes fellátogatni weboldalunkat, a naprakeszkonyveles.hu-t, vagy látogasson el személyesen irodánkba, Szombathely belvárosába a Kiskar utca sarkára, ahol még a parkolás is teljesen ingyenes pár perc sétával az Óperint utcában.