Kiváló szabadulós játékok az exitgames.hu weboldalon!

Az Exitgames weboldalán, egyetlenegy helyen megtalálhatja egész Magyarország legjobb interaktív, szabadulós játékait, amihez kedvezményeket és kuponokat tudunk biztosítani. A játékokat nemcsak gyerekek játszhatják, akár tinédzser csapatok is jelentkezhetnek, vagy vannak olyan játékaink, amelyeket egy teljes család élvezhet, és szívesen játszhat. A játékokra kedvező áron lehet jelentkezni weboldalunkon.

[wp_ad_camp_1]

Az exitgames.hu weboldalon olyan szórakoztató szabadulós játékokkal találkozhat, mint az E-Exit szabaduló szoba, a Hangár 18, az Enigma küldetés, a Team Escape, vagy éppen az Escape House. Az E-Exit szabaduló szoba egy fantasy és logikai játék, amely arról szól, hogy 60 perc alatt kell kiszabadulni a Nagy Testvér terrorszervezet fogságából, és ha sikerrel jár új életet kezdhet. Ezt a játékot 2-6 fős csapatok játszhatják. A Hangár 18 egy kiváló logikai, nyomozós és tudományos játék, amelynek keretein belül be kell jutni egy titkos laboratóriumba, hogy fényt derítsenek a földre zuhant idegen lényekre. A játék kiváló háttérmunkával rendelkezik, és főleg 2-8 fős csapatok játszhatják.

A Team Escape egy olyan logikai, illetve nyomozós játék, amely lényege, hogy egy titkos hollywoodi helyszínről kell kijutni, de a helyszín folyamatosan új és új meglepetéseket tartogat. Az Escape House játékban 2-6 fős csapatok küzdenek a kijutásért egy 100 négyzetméteres területen, amely tele van nehéz feladványokkal. Amennyiben többet szeretne megtudni játékainkról, vagy megtekintené a teljes kínálatot, erre van lehetőség, csak látogassa fel weboldalunkat, az exitgames.hu-t. Kérdéseivel forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@exitgames.hu e-mail címen, és barátságos csapatunk készségesen válaszol minden érdeklődőnk kérdéseire.