Szilikon cső vár mindenkit

A szilikon tömlők sokkal magasabb hőmérsékleten képesek folyadékot szállítani, mint a gumi. Ha versenyautót épít, vagy turbófeltöltőt ad a motorjához, akkor a szilikon a legjobb út. Tömlőink maximális hőmérséklete 177 ° C (350 ° F), szemben a standard EPDM gumi tömlőkkel, amelyek maximális hőmérséklete 257 ° F (125 ° C). Ez majdnem száz fok különbség.

Szilikon cső vár mindenkit a szilikon-webaruhaz.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és mindent megtalál ezekkel kapcsolatban, és ha tőlünk rendel, akkor villámgyors kiszállításra is számíthat majd. Az EPDM gumi szintetikus gumi; A szerves gumi még rosszabbul teljesít, és forráspontnál magasabb hőmérsékleten (212 ° F / 100 ° C) visszafordíthatatlanul lágyulhat és deformálódhat. A szilikon tömlők kiválóbb rugalmassággal rendelkeznek, mint a gumi tömlők, és ezt a rugalmasságot élettartamuk során is megőrzik, míg a gumi nem. Ez csökkenti annak kockázatát, hogy a tömlők idővel felszakadnak, felrobbannak, megkeményednek vagy szárazra korhadnak. A szilikon tömlők gyakorlatilag örökké tartanak, és valószínűleg túlélik az autóját. Mivel ilyen hosszú élettartamúak, átlagosan alacsonyabb kilométerenkénti költségekkel számolhatnak a gumitömlőkkel összehasonlítva, annak ellenére, hogy az előzetes költségek magasabbak.

A szilikoncsövek egyik előnye a gumival szemben az, hogy gyakorlatilag nincsenek hatással a környezeti tényezőkre, például esőre, hóra, hőségre, páratartalomra, aszályra, UV-sugárzásra és ózonra. A gumi gyorsabban romlik ilyen körülmények között. Ez teszi a szilikont nagyszerű választássá zord körülmények között közlekedő járművek számára. Míg a gumi zajforrás lehet a gumi és a párosító felület közötti súrlódás miatt, a szilikon jó hang- és rezgéscsillapító képességgel rendelkezik, csendes és stabil profilt tartva. Amennyiben többet tudna meg ezekről nézzen be a szilikon-webaruhaz.hu-ra.

Forrás: Szilikon cső webshop