Minőségi Ttr festékszalag etikett címkéhez

A TTR négy vagy öt rétegösszetevőből áll: Hátsó bevonat, PET-fólia, kioldóréteg, tinta és néha ragasztóréteg. A hátsó bevonat egy speciálisan kémiai bevonat, amely megvédi a nyomtatófejet a szalagtól a hőátadási nyomtatási folyamat során. Érintkezésbe kerül a nyomtatófejjel, sima haladást és kiváló hőátadást biztosít. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Ttr festékszalag etikett címkéhez rendelhető a digilabel.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg minőségi Ttr szalagjainkat amelyeket kedvezményes áron megrendelhet. Ez a poliészter fólia a tinta, a ragasztóréteg és a hátsó réteg „hordozója”. Lényegében a szalagot alkotó kémiai rétegek mind erre az alapfilmre kerülnek. Felszabadító réteg: Ez a festéknek a bevonási folyamat során a PET-fóliához való kötésére szolgál, és elősegíti a tinta átvitelét a címkére a nyomtatási folyamat során. Tinta: Ez biztosítja a kinyomtatott képet, és tartalmazhat viaszt, gyantát vagy a kettő keverékét. Ragasztóréteg: A DNP gyantaszalagjaihoz hozzáadva, ez speciálisan arra szolgál, hogy elősegítse bizonyos típusú címkékhez való tapadást. A szalagokat általában farostlemez tekercsekre tekerik.

Ezeket a tekercseket gondosan kell gyártani, előkészíteni és tárolni, hogy optimalizálják a szalag visszatekercselésének minőségét a gyártás során, és fenntartsák a szalag minőségét a használat során. Leader: Ez megvédi a szalagot szállítás közben, és megkönnyíti a szalag betöltését a nyomtatóba. Sok hőátadási nyomtató rendelkezik optikai érzékelőkkel, amelyek kikapcsolják a nyomtatót, amikor a szalag a végére ér. Megfelelő pótfólia nélkül a nyomtatófej károsodhat. Amennyiben Ttr festékszalagot rendelne vagy többet tudna meg róla kattintson a digilabel.hu-ra, és itt az illusztrációkat is megtekintheti.