Szépágynemű: Gyerek ágyneműhuzat

A gyerekszoba is lehet letisztult. Nem kell mindig beállni a sorba és ugyanolyan gyerekszobát berendezni, mint az összes ismerősé. Légy egyedi és kreatív. A monoton gyerekszoba hangulat nem kötelező. Manapság 10-ből 9 gyerekszoba szürke és pasztell rózsaszín, pasztell kék. Viszont hamarosan fölényeskedni fog a meleg barna, ami szerintem sokkal szebb, mint a trendi szürke. Ha a szürke hideg hatású, miért kellene nekünk is az után menni? A meleg barna és a fa színek és a természetesség színe sokkal barátságosabbak a gyerekszobában is.

[wp_ad_camp_1]

A barna, a zöld például egyrészt kislányoknak és kisfiúknak is illő szín, másrészt pedig örökké szép, mely sosem megy ki a divatból. Ezek az állandósult színek visszaköszönhetnek a tapétáról, a padlóról, a bútorokról, a szőnyegekről és a gyerek ágyneműhuzat garnitúrákról is. Bár tudjuk, hogy a gyerekszoba folyamatosan változik, azért jó, ha vannak benne olyan alapdarabok, amelyekre évekig nincs gond. Például egy szép gyerekszőnyeg, vagy tapéta és függönyök, esetleg bútorok.

A minimalista, letisztult gyerekszoba nem csak a szülőknek könnyebbség, hanem a gyermekeket is rendre, egyszerűségre tanítja. A káosz, a rendezetlenség senkinek sem jó. A gyerek ágyneműhuzat esetében is, ha nem állandóan a Disney mesékre helyezzük a hangsúlyt, nem fogunk sem mi, sem ők elveszni a folyamatosan megújuló, mindig mást favorizáló mesehős felhozatalban. Lehet, hogy sokkal jobb döntés a nem népszerű, mégis aranyos és kedves, például sünis, nyuszis, kutyás, dínós, stb figurákat megmutatni nekik. Nagyon szép gyerek ágyneműhuzat garnitúrák kaphatóak a Disney hősök halmazán kívül is. A 100% pamut gyerek ágyneműhuzat nagyon kedvelt és szinte csak ilyen minőségi anyagú gyerek ágyneműhuzat szerezhető be a boltokból és webáruházakból. Nem véletlen ez, mert gyermekeinknek még lényegesebb, hogy minőségi textilekkel érintkezzen bőrük. Érzékeny, vékony kis bőrük hamar kipirosodik, ha nagyon műszálas ágyneműhuzattal takaróznak.

Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

Otthon is és az oviban is fontos, hogy magas minőségű ágynemű garnitúra és ágyneműhuzat gondoskodjon a nyugodt álmaikról. Egy letisztult gyerekszoba lényegi eleme a szinte mindig szemünk előtt lévő gyerek ágyneműhuzat is. A fehér örök angyali tisztasága a gyerekszobában is csodás. A minőségi, 100% pamut gyerek ágyneműhuzat nagyon jól bírja a gyakori, akár heti mosást is. Ha lehetséges, csak bőrbarát, hipoallergén mosószerekkel mossuk gyermekeink ágyneműit, ruháit.

A gyerekszoba az a hely, ahol mi szülők is sok időt töltünk főleg akkor, amikor még gyermekünk nem éri el a 3 éves kort. Legyen tehát komfortos a szülőnek és a gyermekeknek is.