Személyre szabott cigi tartó

Cigarettatartót szeretne vásárolni az interneten, olyat amit gravírozni is lehet? Ne keressen tovább, hiszen a Gravír Expressz gyűjteményében ezeket mind megtalálja. Kínálatunkban feltűnő dizájnok, valamint klasszikus és visszafogott fekete színek találhatók. Tekintse meg cigarettatartóinkat még ma, és mindössze néhány kattintással rendelhet is.

Cigi tartó rendelhető a gravirexpressz.hu weboldalon, tehát mindenképpen keressen fel minket ha ön is ilyen típusú ajándékokat keres szeretteinek. Előnyös dolog, ha a dohányzáshoz szükséges kellékei egy helyen vannak, amikor dolgozik, és otthon is. Valami stílusosra vágyik, ami lépést tud tartani vintage hangulatával? Ez a menő, gravírozott cigarettatartó kiváló minőségű anyagokból készült, és tökéletes a dohányzás szerelmeseinek, hogy biztonságban tartsák cigarettáikat bármilyen körülmények között. Kényeztesse magát vagy barátját gravírozott cigarettatartónkkal. A belsejében nagy rekesz található bármilyen méretű ciginek. Tartsa kedvenc cigarettáját a fő rekeszben, öngyújtóját pedig az oldalzsebében. Egy elegáns rögzítés teszi teljessé gravírozott cigarettatartó megjelenését. A logó vagy monogram elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a vékony cigarettatáskának.

Cigaretta tartóinkat profik készítik és gravírozzák, hogy ön a tökéletes ajándékot kaphassa meg. A cigaretta tartókhoz gyártásához felhasznált anyagok helyi beszállítóktól származnak. Ez azt jelenti, hogy az anyagoknak nem kell messzire utazniuk, és a szállítási költségek alacsonyak. A kész termékeket közvetlenül haza szállítjuk önhöz, és készen állunk arra, hogy azonnal elküldjük Önnek. Amennyiben többet szeretne megtudni minőségi cigi tartóinkról, vagy rendelni szeretne, megéri felkeresni a gravirexpressz.hu weboldalt.