SSL tanúsítványok online olcsón

Az SSL-t jellemzően hitelkártya-tranzakciók, adatátvitel és bejelentkezés biztosítására használják, és az utóbbi időben a közösségi oldalak böngészésének biztonságossá tételekor válik általánossá. A Secure Sockets Layer tanúsítvány (SSL-tanúsítvány) egy webszerverre telepített kis adatfájl, amely biztonságos kapcsolatot tesz lehetővé a szerver és a webböngésző között.

SSL tanúsítvány online várja olcsón az awh.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és mindent megtudhat erről a témáról. Az SSL-tanúsítványokat olyan online vállalkozások használhatják, amelyek hitelkártya-tranzakciókat szeretnének titkosítani, adatátvitelt végezni, bejelentkezéseket feldolgozni és biztonságos közösségi média webhelyeket kívánnak tárolni. A Secure Sockets Layer protokollon alapuló SSL-tanúsítványok kriptográfiai kulcsot használnak a webszerver érvényesítéséhez, részletezve annak domainnevét, kiszolgálónevét, gazdagépnevét, cégnevét és helyét. Manapság a legtöbb SSL-tanúsítvány támogatja a Transport Layer Security (TLS) protokollt is, amely biztonságosabbnak tekinthető, mint az SSL. Az SSL-tanúsítványokat egy megbízható tanúsító hatóság bocsátja ki. Háromféle tanúsítvány létezik: kiterjesztett érvényesítésű (EV) SSL-tanúsítványok, szervezet-érvényesítési (OV) SSL-tanúsítványok és tartományérvényesítési (DV) SSL-tanúsítványok.

Az SSL-tanúsítványok webhelyen történő használatát általában egy lakat ikon és egy https:// előtaggal kezdődő URL jelzi. A tanúsítvány elektronikus „útlevélként” szolgál, amely megállapítja az online entitás hitelesítő adatait az interneten folytatott üzleti tevékenység során. Amikor egy internetfelhasználó bizalmas információkat próbál elküldeni egy webszervernek, a felhasználó böngészője hozzáfér a kiszolgáló digitális tanúsítványához, és biztonságos kapcsolatot létesít. SSL tanúsítványokért tehát megéri felkeresni az awh.hu weboldalt.