Egyszerűen is megoldható a Ferihegy parkolás

A repülést megelőzően alaposan meg kell szervezni az utazás minden részletét, gondolva arra is, hogy ha autóval érkezik a reptérre, akkor hol fog parkolni a gépjármű. A Nemzeti Reptéri Parkoló ideális megoldás arra az esetre, ha szeretné biztonságban tudni az autót, végig az utazás során.

Ferihegy parkolás a Nemzeti Reptéri Parkolóban ideális opció, ha nincs ötlete, hogy az utazás során hogyan tudhatná biztonságban az autót. Tömegközlekedéssel eljutni a reptérre némileg macerás, főleg egy vidékinek, így a legegyszerűbb alternatíva az autóval való kijutás a reptérre. Viszont ez esetben mindenképp gondoskodni kell arról, hogy az autó biztonságban parkoljon távolléte során. A Nemzeti Reptéri Parkoló a reptér, illetve az M0-ás lehajtó közvetlen közelében helyezkedik el, így egyszerűen megközelíthető. A parkoló rendelkezik beltéri zárt parkolóval, valamint különálló exclusive garázsokkal is, így bőven van opció a védett autó parkoltatásra. A mozgássérült parkolás sem jelent problémát. A parkoló teljes telephelye körül zárt, továbbá HD kamerákkal megfigyelt és 0-24 órában őrzött, így nincs mitől tartani.

Amíg Ön távol van, addig az autókulcs egy rendőrségi riasztóval ellátott széfben pihen. Lehetőség van olyan extra szolgáltatásokat is kérni, mint a lámpapolír, szélvédőjavítás, klímatisztítás, valamint az autó külső és belső takarítása. Ezenkívül a bőrönd súlyának és méretének lemérése sem jelent problémát, de akár bőröndfóliázást is kérhet. A szakember reptéri transzfert is biztosítanak, így a repülőtérre való eljutás és a parkolóba való visszautazás sem jelent problémát. Természetesen nincs semmilyen rejtett költség, amelytől tartani kellene. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a nemzetiparkolo.hu weboldalra!