Patch panel az átláthatóság jegyében

Egy újabb kocka kifejezés gondolhatnánk. Tény, hogy a patch panel az informatikához köthető, azonban nagyon is kézzel fogható, ráadásul igen csak hasznos.

[wp_ad_camp_1]

A patch panel nagy segítséget jelent, hogy a kábel rengetegben ne vesszünk el. Egy cég óriásnál vagy informatikával foglalkozó cégnél elképzelhetetlen, hogy ne legyen patch panel. Ha mindössze két szóban kellene összefoglalni a patch panel hasznát, akkor csak annyit mondanánk, hogy strukturált kábelezés. Ezáltal a kábelezés jóval átláthatóbbá, igényesebbé válik, mint hogy fél órán keresztül azt kelljen találgatni, hogy melyik kábel hova tartozik, minek mi a vége. A patch panelt úgy is említhetnénk, hogy egy elegáns megoldás mindazok számára, akik nem akarnak kábel dzsungelt az irodába vagy otthonukba, hanem szeretnének mindent átlátható formában látni. Na, jó, de milyen kell? Alapvetően ez is meglehetősen egyén függő, így mindenkire vonatkozó alapszabály nincs. Ha az embernek van 32 kábele, akkor a 19 portos patch panel édes-kevés lesz, vagy pedig kettőt kell rendelni belőle.

A panelek széles választékát a 3bnetwork.hu weboldalon találja. Miért érdemes ide ellátogatni? A válasz nagyon egyszerű! Nem csak hatalmas választékot talál, de a legkülönfélébb patch paneleket, vagyis az igényeinek megfelelő terméket tudja kiválasztani. A kínálatban találhat árnyékolással rendelkező termékeket és árnyékolatlanokat egyaránt. A portok számában is elképesztően nagy választék található a 3bnetwork.hu webáruházban. Azt javasoljuk látogasson el a webáruházba és tekintse meg a hatalmas választékot, amiből ki tudja választani a céljainak és igényeinek leginkább megfelelőt. Ha pedig a bőség zavarában szenved, akkor a szűrő használatával szűkítheti a kínálatot.