Pályázati tanácsadás Budapest a legjobb kezekből

Ma már nagyon sok lehetőséget kínálnak a különböző nagyságú vállalkozások részére, melyeket érdemes nyomon követni és minél jobban kihasználni. Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni róluk, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

[wp_ad_camp_1]

Pályázati tanácsadás Budapest megbízható és precíz munkatársak által. Azoknak a vállalkozásoknak, melyek a mi könyvelőirodánkban könyveltetik a vállalatuk ügyeit, biztosítunk egy éves célorientált pályázatfigyelési szolgáltatást, illetve ez mellett még egy pályázatíró partnerünkkel Ft Fix díjért pályázatírást is biztosítunk. Most Önben is felmerül a kérdés, hogy ez mégis hogyan lehetséges? Erre egyszerű a válasz, hiszen a nálunk könyvelt vállalkozások számára, nagyobb biztonságot lát pénzügyi és számviteli téren. Továbbá minden, ami a számvitelhez kötődik és egy pályázatírás során szükséges lehet, könnyebben tudunk együtt működni. Ráadásul ennek köszönhetően, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a közös felkészülésnek és az együtt működésnek mindig nagyobb arányban nyeri meg, mint azok akikkel nem dolgoztunk együtt.

Ezek mellett, igen kecsegtető lehet az ügyfeleink számára, hogy a fix díj esetén a pályázat írás 0 Ft. Egyébként 80.000-400.000 Ft között mozog. Amely a pályázat volumenétől és a ráfordított munkától is függ. Továbbá a megnyert pályázatok esetén az ügyfeleink részére a jutalék mindössze 6%, míg a azok számára, akik nem az ügyfeleink neki 8%-ot számolunk fel. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, illetve további információra lenne szüksége, akkor kattintson a tentalen.hu oldalára, ahol minden szükséges információt megtalál. Illetve elérhetőek vagyunk még a 06 20 360 41 38, 06 20 289 44 23-as telefonszámokon is. Ügyfélszolgálatunk várja hívását!