Örökítsd meg életed egyik legboldogabb időszakát a babaváró fotózással!

A babavárás időszaka az egyik legboldogabb időszak egy nő életében. A kilenc hónap nagyon gyorsan eltelik, így érdemes időben gondoskodni az emlékek megörökítéséről. A képeket nem csak a család fogadja örömmel, hanem gyermekednek is jó lesz megmutatni, amikor tipegő-csacsog korában arról, hogy ő hogyan lett.

Kovertimea.hu – Ha nem csak filterezett mobil fotókon szeretnéd viszont látni magad, hanem egy minőségi fotósorozatra vágysz, akkor a babaváró fotózás jelenti a megoldást. A fotózást érdemes a hetedik-nyolcadik hónapra időzíteni, mivel a pocak ekkorra már szépen gömbölyödik, azonban nem kell tartani attól, hogy esetleg beindul a szülés, illetve a harmadik trimeszterre jellemző nehézségek sem akadályozzák a kismamát. A babaváró fotózás elsősorban rólad, a kismamáról és a magzatról szól, de természetesen az apukának is ott a helye, már amennyiben szeretné. A férfiak általában nincsenek oda a fotózásért, persze mindig vannak kivételek. Ha az apuka nem szereti, ha fotózzák, ám a te kedvedért mégis bevállalja, akkor annyi könnyebbséget kaphat, hogy csak a fotózás utolsó szakaszában érkezzen meg, így csak a közös képekre kell fókuszálnia.

Kövér Tímea fotósnál kétféle csomag áll rendelkezésre. Az alap csomagon belül a fotózás hatvan percen keresztül tart és tíz darab kidolgozott, digitális fotót tartalmaz. A fotózáshoz egy darab kismamaruhát kapsz, mely kényelmes és kiemeli szépséged és természetesen a gömbölyödő pocakod. A másik, exkluzív csomag keretein belül két darab kismamaruhát választhatsz és legalább kilencven percen keresztül tart a fotózás. A ruhák mellé profi sminket is kapsz. Az exkluzív csomag tizenöt darab magas minőségben retusált fényképet tartalmaz, melyek közül négy darab fekete-fehér változatban is elkészül.