A legjobb Life extension termékek

A vitaminok nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyekre szervezetünknek számos egészségügyi funkcióhoz szüksége van. Ha sok gyümölcsöt és zöldséget eszik, akkor jó úton jársz az optimális egészséghez szükséges vitaminok beszerzése felé – ez azért van, mert a növényi alapú élelmiszerek általában nagyszerű természetes vitaminforrások.

Life Extension termékek rendelhetőek a vitaminstore.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és válogasson kedvére kínálatunkban. Például a spenót nagyszerű módja az A-vitamin bevitelének, és sok teljes kiőrlésű gabona jó forrása a B-vitaminoknak, például a folsavnak. És ne feledkezzünk meg a narancsról és más citrusfélékről sem, amelyek C-vitaminban gazdagok. A vitaminokhoz való útra azonban nem csak az étel vezet: a D-vitamin beceneve „napfény-vitamin”, ez mindenki kedvenc vitaminja, mert a napsugárzásból kapjuk. De még akkor is, ha sok időt tölt a szabadban, és követi a leginkább egészségtudatos étrendet, valószínűleg vitaminokat kell szednie kiegészítőként az optimális egészség eléréséhez. A vitaminmárkák ezeket a tápanyagokat kapszulák, tabletták, zsírban oldódó lágyzselé, por és gumicukor formájában kínálják. Az emberek gyakran tévesen „vitaminoknak” nevezik az ásványi anyagokat, mert mindkettő nélkülözhetetlen egészségünkhöz.

A népszerű ásványi anyagok közé tartozik a csonterősítéshez szükséges kalcium, valamint a vas, a cink, a magnézium és a szelén. Az élelmiszerek jó természetes forrásai ezeknek az ásványi anyagoknak, de az étrendünkből nehéz elegendő vitamint bevinni. Gyakran kell étrend-kiegészítőt is szednünk ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyaghoz jussunk, ilyenkor pedig érdemes a Life Extension-höz fordulni. További részletekért és rendelésért nézzen be a vitaminstore.hu-ra.